reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

reklama
o ja cież pierdziele, ale sie usmiałam dziewczeta :) po komentarzu nany gdzie napisała " ze ma jej kupa wisiec" odrazu cofnełam zeby zobaczyć te zdjecia ;) ja tez bym sie bała rodzić dziecko nozkami w dól.. a jak sie zablokuje albo cos???? no kupa nie jest apetyczna przyznam , mogli chociaz do zdjec ja wytrzec ;)
a wy wszystkie to odrazu na piety zwrocilyscie uwage, ja to bym na to nawet nie popatrzyla hehe

co do toeslagów ;) to najlepiej co roku samemu zgłaszac zmiany zarobkowe, znam ludzi którzy to "pierdziela" i od lat nie zmieniaja zarobkow i biora duzo kasy ale i tak po nich belasting sie zgłosi a potem beda kwiczeć ;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jak macie DigID to spokojnie mozna samemu wprowadzac zmiany i kontrolowac, jak zmieniacie prace, to zmieniacie dane w systemie , wiec zadna nadplata nie ma miejsca. Po prostu samodzielnie przez internet o wszystkich zmianach informujecie belasting. Ten system jest swietny i nie trzeba nigdzie dzwonic czy czekac do konca roku.

Nana, troche sie balam otworzyc ten link, fakt mogli jej ta kupke wytrzec, i nie wiem jak tam moga pekac piety to do wody i pumeksem szuru buru
:-D

no ta pani to sie do porodu nie przygotowala my to takie piekne ogolone itd moze ja zaskoczylo :-D albo co gorsza nie wiedziala ze w ciazy jest i myslala ze ma takie zaparcie he he :-D jak te w programie" ciaza z zaskoczenia"

oj tak DigID to swietna sprawa , nawet dzwoniac do belastingu mozesz zamowic dokument wpisujac swoj BSN na klawiaturze i w ciagu 5 dni roboczych przysylaja, uwielbiam to.

nana bo Ty wszedzie piszesz o tej naturze i o zwierzatkach, wiesz jak zwierzeta rodza to jakos nie ma im kto kupy wytrzec ;)) moze ta babka chciala miec pamiatke i kupa jej w tym wcale nie przeszkadzala?

mnie jakos te zdjecia nie obrzydzaja.. moze dziwna jestem, nie zastanawialam sie ani nad kupa, ani nad pietami, tylko na dziecko patrzylam.

Sencilla zapewniam cie ze nie jestes dziwna :) tak samo sa ludzie co sprzataja wymiociny a ja poprostu tego nie zrobie bo zwymiotuje obok :) i co , nic nie poradze :(

reklama
no wlasnie MAdziula, wiesz, zastanawiam sie, czy to tylko na wymiociny obcych, czy np. wymiociny dziecka tez beda Cie brzydzic? pytam z czystej ciekawosci, zadna obraza ani ironia, po prostu sie zastanawiam.

Do góry