Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Astrid mysle , ze fakt, ze ktos spytal co to jest i pozostawil to bez komentarza to nie jest nic niegrzecznego. Mysle, ze lepsza taka reakcja niz sztuczne : "wow, swietne" albo negatywny komentarz. Mysle, ze w Polsce mozna by sie spotkac z krytyka, mnie nawet lekarz skrytykowal ze uzywam balsamu do ciala roznych ludzi sie spotyka moze niebawem polki beda sie przyuczac jako polozne ? Mysle, ze to bylby swietny pomysl, np firma kraamzorgowa polska i polskie polozne, nie ma ich az tak wiele, aby nas wszystkie obsluzyc.
Sama tez mam tatuaz, taka mala koronka (wzor koronkowy, nie korona ) ale nie zajmuje duzo miejsca i mam go zawsze zaslonietego. Teraz jakos ciesze sie, ze nie zrobilam wiekszego tatoo ,a chcialam, bo jakos mniej mi sie podobaja takie dekoracje.
MGD filcu do tej pory nie zamowilam, jakos tysiace spraw na glowie i wczoraj pierwszy raz tknelismy maszyne, faaajna jest. Singer w obudowie ! Klasyk .
Kallie a ja juz myslalam ze tylko ja tak mam , mi w ciagu ostatniego miesiaca przybylo wlasnie najwiecej kg i w najszybszym tempie bo az 2 czy 3 podczas 30 dni i troche sie wystraszylam, a brzuszek tez jakos teraz zaczal sie bardziej pokazywac.
MGD
Ja się tam urażona nie czuję . Aniołek jest mój, mi się podoba. Pani nie wyraziła się w chamski sposób, co mi się podobało. Co do kolczyków, to mam tylko w uszach, to nie wiem, ale jak czytałam o kolczyku w pępku, to faktycznie polecają zmienić kolczyk na silikonowy. Mój pępek i tak wygląda biednie, bo miałam w 1 roku życia operację na przepuklinę pępkową, no i mi pępek nie wyszedł tylko blizna się rozciągnęła.
Na piercing raczej się nie zdecyduję, bo i tak miałam problemy z kolczykami w uszach. Jakby mi się ie babrały i nie zabliźniły, jak chodziłam jakiś czas bez, to bym miała ich około 20 .