reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

ja też czasami mysle ze ten program to jakas wyrezyserowana lipa......

Ayni ja jestem tego świadoma , ale niekotrzy ogladajac taki program wiesz moga sobie pomyslec aaaaaa nie zaszodzi ....

reklama
Bo to jest właśnie stacja telewizyjna dla amerykanów co lykaja jak pelikany. Oglupione od dziecka telewizja w systemie gdzie ludzi myślących samodzielnie się likwiduje. Potem się takie stacje przenoszą na europejski kontynent. Jest grupa walczących rodziców którzy żądają ściągnięcia z anteny kilku programów stacji tlc XD ja tam czasem obejrze nie powiem ale traktuje z przymrużeniem oka.

ISKIERKO ja tez tak mialam ze czulam gowke miedzy nogami ,przez to nic nie moglam robic ,pamietam jak jecchalam autem do poloznej ,ledwo moglam kierowac ,tzn, biegi zmieniac bo nie moglam nog tak ciasno trzymac.Powiedz o tym lekarzowi moze cos poradzi.Koniecznie mosisz wytrzymac jeszcze pare tyg,oszczedzaj sie ,lez jak najwiecej.

Bobry :)

W koncu zaswiecilo slonkoooo :)
Lece pranoe wywieszac i balkon umyc :D

Na temat tego programu sie nie wypowiem bo tylko zabluzgam hahah
To tak jak z tym "udercover boss"...tiaaaaa
Chodzi za kolesiem ekipa z kamera i wszyscy mysla ze to normalny pracownik z ulicy :D

Ja wiem ze narid amerykanski nie grzeszy madroscia(nie obrazajac nikogo oczywiscie) ;)
Ale bez przesadyyy.

ISKIERKO. Jak sie czujesz dzisiaj??

Milej niedzieli babole :)

Iskierko trzymaj się :tak:

Co do programu... to nawet jakbym nie wiedziała, że jestem w ciąży, to bym zauważyła, że coś jest ze mną nie tak. Raczej znam swój organizm i zauważam, kiedy zachodzą w nim zmiany, które przebiegają długofalowo. Zastanawia mnie, że żadna nie poszła do lekarza na poważną konsultację itd. Normalny lekarz, to by zrobił od razu szereg badań i by wyszło, że to ciąża a nie np. rak czy inne stwardnienie rozsiane :baffled:.

Jak obiecałam wczoraj, pokażę Wam się sprzed ciąży i obecnie :-D. Od razu przepraszam za swój strój pidżamowy, bo zdjęcie robiłam rano po wstaniu z łóżka i nie chciało mi się od razu ubierać :rofl2::rofl2:.
265921_2040332940854_1620225874_1980436_6371157_o.jpg001.jpg

Astrid, widzę ze foto z Krakowa:-D

A wracając do picia w ciąży, to jestem całkowicie przeciw...nawet jedna lampka wina może zaszkodzić dziecku. Polecam ten artykuł:

Płodowy zespół alkoholowy FAS. Dowiedz się wszystkiego o tym groźnym schorzeniu. Poznaj przyczyny, objawy oraz sposoby leczenia alkoholowego zespołu płodowego FAS u dzieci.

No ba :-D. Kraków wymiata :tak::tak::tak:. Wtedy byłam jeszcze w Zakopanem, Białce Tatrz., Tyńcu i jeszcze paru wioskach będących na Szlaku Architektury Drewnianej :tak:.

Ja to nawet mocnej kawy i herbaty nie piję, bo jakoś ta...:szok:. Z resztą dla mnie mocna kawa to kawa rozpuszczalna z 2 łyżeczek pół na pół z mlekiem. Teraz to piję albo zbożową, albo taką 3w1, albo z jednej łyżeczki ;-).

Zielonej nie mam na stanie, ale z earl grey'a przerzuciłam się na owocową. Zieloną będę musiała kupić, bo uwielbiam :tak:. Nie wiem, czy jest jakiś limit w piciu takiej herbaty :confused:
Idę prać dalej ciuszki Córci :happy:

reklama
Madzia masz takie same nawyki jak ja. Na początku pilam tylko zbożowa ale później to stwierdziłam że capuccino od czasu do czasu mi nie zaszkodzi.

Zielona herbata też zawiera trochę kofeiny ale nie wiem jaki jest limit dzienny. Ja pije zielona rano i to mi wystarcza.

Do góry