katarinka09
Fanka BB :)
MamoMajki, Majeczka śliczna, jak podrosła, no i faktycznie spora dziewczynka, nie to co moja 6kg okruszka. :-) Co do rodzinnej to ja mam dr Kurczewską na Walczaka w "Nasze Zdrowie" i jestem z niej bardzo zadowolona. Zawsze obejrzy małą bardzo dokładnie,o wszystko wypyta i rozwieje wszystkie wątpliwości. Polecam babeczkę. A co do wózków to x-landery są mega dobre! Kupiłam ABC Desing 3kołowy i też mogę powiedzieć, że jest oki, o ile nie jeździ się po wertepach. Wczoraj byłam z Amelą na mieście żeby dopiąć wszystkie sprawy na ostatni guzik jeśli chodzi o chrzciny i tak się namęczyłam z tym wózkiem, że masakra! Stelaż od wózka z bagażnika, Amelkę w nosidełku na to i na miasto, a że miałam do zrobienia kilka żeczy w różnych części miasta to chyba z 7razy wyciągałam stelaż i nosidło i powiem Wam, że wszystko jest niby lekkie, ale za 7razem miałam dość. Dzisiaj znowu muszę jechać i znowu targać, co innego jak idzie się na spacerek z domu to tak na luzie, a jak ma się do załatwienie i kupienia tysiąc rzeczy to tak średnio idę jak szczęśliwa mamusia. Tylko Amelce się nie obrywa, ale wczoraj kilka osób dostało zjebki: pani na poczcie, parkingowy, babka w sklepie. I jak zawsze staram się być miła, to wczoraj kipiałam!!! Poza tym akurat w Chrzciny, 1kwietnia pogoda będzie kiepska, wręcz deszcz ze śniegiem. Zmarzniemy w tym kościele. :-/ Amelka nadal wcina marchewkę z ziemniaczkiem i wczoraj płakała jak się skonczyło, bo tak fajnie jej się cmokało, a oczy aż się świeciły. :-) Dzisiaj większa porcja, będzie zadowolona! :-)