reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród SN po 12 latach.

martakratka

Fanka BB :)
Dziewczyny kochane. Czy jest tu ktos, kto ma za soba 2 porody SN, z długą, 10-12letnia przerwą między jednym a drugim? Jakie macie wspomnienia ?

reklama
Dziewczyny kochane. Czy jest tu ktos, kto ma za soba 2 porody SN, z długą, 10-12letnia przerwą między jednym a drugim? Jakie macie wspomnienia ?
Ja mialam z przerwa 14 lat ;) ogolnie moje wrazenie calkiem spoko,nie bolalo mnie jak przy pierwszym,tzn nie mialam takich skurczy,tylko mala mi z ukosa szla wiec mialam problem z wyparciem jej,niemajac boli partych ;) ale dalam rade,bylam nacinana w kroczu po raz drugi ;)

Miałam drugi poród SN po 10 latach. Wspomnienia bardzo dobre. Po 4 godzinach mogłam góry przenosić. Fantastycznie się czułam gdy inne koleżanki pierworódki z sali wyglądały jakby pociąg po nich przejechał.

Miałam drugi poród po 13 latach. Pierwszy - koszmar, straciłam przytomność, wymiotowałam. Drugi piękny, bez nacięcia. Po dwóch godzinach karmiłam dziecko piersią siedząc po turecku :D

Moja mama mnie rodziła 11 lat po urodzeniu mojej siostry i mówi, ze było super lajtowo :D poród szybki i nie popękała tak jak przy pierwszym.

reklama
Do góry