reklama
mala.di
Fanka BB :)
hm. pierwszy raz widze takie cos.... ale przede wszystkim, myslisz że to sie oplaca? ja myśle, że nie. skoro mozemy tego zaczaz uzywac 3tyg przed terminem, wlasciwie nie wiadomo czy nie zdazymy tego uzyc jedynie dwa razy np... roznie moze byc.
w ogole to strasznie wygórowana cena, za takie w sumie proste coś...
w sumie nie rozumiem sensu
pęknieciu krocza mozemy zapobiec w tanszy sposob - masowanie sie tam
choc w sumie... tansze to od zzo.
Ostatnia edycja:
kakakarolina
ćwiczenie mięśni Kegla to prosta sprawa i rzeczywiście chroni przed pęknięciem i mam nadzieję źe ćwiczycie ;-)
mala.di
ja mialam super postanowienie by cwiczyc codziennie...ale ciagle zapominam wiec nie cwiczylam niestety prawie wcale...
kakakarolina
to nie za dobrze chociaż ten ostatni miesiąc min 25 razy dziennie. Młoda jesteś po co ci nietrzymanie moczu
mala.di
no wiem.. alee teraz już ćwiczę, w tej chwili wlasnie !
nie wiem czemu na to wczesniej nie wpadlam, włacze sobie codziennie przypomnienie w telefonie, w porze w ktorej zawsze jestem w domu i juz nic raczej nie robie.
trzeba sie zmobilizowac, dla wlasnego dobra w koncu.
nie wiem czemu na to wczesniej nie wpadlam, włacze sobie codziennie przypomnienie w telefonie, w porze w ktorej zawsze jestem w domu i juz nic raczej nie robie.
trzeba sie zmobilizowac, dla wlasnego dobra w koncu.
Mój M to bohater. Co 2 dzień masuje pipke, już do takiej wprawy doszedł. I mi to dobrze robi, bo mówi, że sporej siły używa a mnie nie boli tak bardzo. Cel zatem będzie osiągnięty. Żeby tylko ktoś nie wpadł na pomysł, żeby mi cesarkę robić... Herbatka i wiesiołek też w akcji, kegel ćwiczony w wolnych chwilach. Będzie dobrze!
weronkazzz
tulęTolę
mala.di tez mysle nad oplacalnoscia tego czegos, ale dziewczyna ktora mi to polecala uzywala przed porodem, a teraz uzywa po, zeby wrocic do formy
wiec moze cos w tym jest. poza tym jej z kolei polozna powiedziala ze masaz krocza zwieksza ryzyko wprowadzenia sobie tam jakiejs bakterii... w sumie co polozna to inna szkola, moja masaz wlasnie polecala
wiec moze cos w tym jest. poza tym jej z kolei polozna powiedziala ze masaz krocza zwieksza ryzyko wprowadzenia sobie tam jakiejs bakterii... w sumie co polozna to inna szkola, moja masaz wlasnie polecala
reklama
Agnes92
Dziewczyny moze glupie to pytanie...ale tak sobie mysle ,ze chyba sex to tez jakies cwiczenie pomagajace w porodzie...oczywiscie jesli nie ma przeciwskazan do niego to chyba moze pomoc...jak myslicie??;-)
Podziel się: