Hejka, ja myslalam o Katowicach ale na Lubinowej... Ty uwazasz ze ten na Bogucicach jest lepszy ?
no ja właśnie na początku myślałam o Łubinowej... nawet rozmawiałam z moją lekarką na ten temat... ale ona mi powiedziała, że oprócz miłych Pań i ładnych sal nie mają nic więcej gdyby się coś nie daj Boże stało no i że jak ciąża przebiega ok no to można się skusić , ale zaznaczyła mi, że nigdy nie wiadomo jak przebiegnie poród mimo prawidłowo przebytej ciąży... no i powiedziała, że najlepsze warunki ma szpital na Bogucicach jesli mi zalezy tez na miłym personelu... bo tam są podobno super położne i lekarze no i mają wszystko co trzeba do ratowania dzidziusia i mamy w razie takiej potrzeby... wygląd sal pozostawia jeszcze do życzenia, ale trwaja juz prace remontowe i wiem, że częśc juz jest odnowiona i wyposazona w najnowszy sprzet... oglądałam tez ich strone internetową i wygląda całkiem dobrze.. mimo remontu podobno szpital spełnia się w 100%...
Moja kuzynka rodziła na Łubinowej i chwaliła sobie ale nie miała komplikacji i przyjechała na samą koncówkę...
Tak myślę, że zostane przy bogucicach.
A brałaś jeszcze jakieś szpitale pod uwagę? bo ja wiem, że Ligota odpada totalnie... lezalam tam i więcej nie chce.