reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród - pytania, wątpliwości, wskazówki...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja nie wiem jak w tym szpitalu co bede rodzić...ale jak bede musiała zameldowac sie do szpitala to umówie sie z ta połozna polka co poznałam wczoraj i powiediałam mi ze bedzie przy moim porodzie t oprowadzi mnie i powie co i jak...

Ja mam tylko cicha nadzieje ze nie bede z turka jakąs lezec na sali bo oszaleje...:wściekła/y:
Ale pogadam z kolezanka jej tesciowa jest glowna przełozona połoznictwa w tym szpitalu to załatwie sb normalna sale moze uda sie 1osobowa:))) najlepiej bym sie czuła w obcym kraju a nie myslec nad produkcja po niemiecku:-)

reklama
u mnie w szpitalu teraz są sale dwuosobowe z łazienkami. Ale poprzednio rodziłam w starym szpitalu i byłam w sali 4-osobowej:szok::szok::szok::szok: masakra to była... wiecznie tłumy ludzi, ani cycków wietrzyć, ani krocza... okropnie wspominam czas pobytu. No i łazienka na korytarzu, jedna wspólna dla ginekologii i położnictwa:no::no: masakra... teraz w tym nowym szpitalu (został otwarty w czerwcu 2011) podobno są swietne warunki.. no zobaczymy:tak:

Zyrafa ja też nigdy nie rozstawałam sie z synkiem i tego obawiam sie najbardziej:-:)-(

Czy któraś kupowała ostatnio koszulę do szpitala? Bo się cholerka przymierzam i nie chce kupić jakiegoś *ówna:-p

ja sobie kupilam koszulke zwykla najzwyklejsza do karmienia za 25 zl z 2 guziczkami po obu stronach :) tzn dostalam od mamy bo sklep likwidoali i kupila sobie pizamke mi pizamke no i od razu koszule :p

na zakupowym jest parę linków do koszul. ja kupiłam 3koszule ale dostane je dopiero na imieniny a dziewczyny coś pisały że ich jakość nie do końca może być ok więc na razie nie chwalę ani nie krytykuję.

Ja kupiłam wczoraj w normalnym sklepie jedną. Cenowo podobne jak ja all a przynajmniej sobie jeszcze z panią pogadałam ;-)
Daria jak odbierzesz to podziel się koniecznie wrażeniami i linkiem :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry