reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poród - pytania, wątpliwości, wskazówki...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja nie wiem jak w tym szpitalu co bede rodzić...ale jak bede musiała zameldowac sie do szpitala to umówie sie z ta połozna polka co poznałam wczoraj i powiediałam mi ze bedzie przy moim porodzie t oprowadzi mnie i powie co i jak...

Ja mam tylko cicha nadzieje ze nie bede z turka jakąs lezec na sali bo oszaleje...:wściekła/y:
Ale pogadam z kolezanka jej tesciowa jest glowna przełozona połoznictwa w tym szpitalu to załatwie sb normalna sale moze uda sie 1osobowa:))) najlepiej bym sie czuła w obcym kraju a nie myslec nad produkcja po niemiecku:-)

reklama
u mnie w szpitalu teraz są sale dwuosobowe z łazienkami. Ale poprzednio rodziłam w starym szpitalu i byłam w sali 4-osobowej:szok::szok::szok::szok: masakra to była... wiecznie tłumy ludzi, ani cycków wietrzyć, ani krocza... okropnie wspominam czas pobytu. No i łazienka na korytarzu, jedna wspólna dla ginekologii i położnictwa:no::no: masakra... teraz w tym nowym szpitalu (został otwarty w czerwcu 2011) podobno są swietne warunki.. no zobaczymy:tak:

Zyrafa ja też nigdy nie rozstawałam sie z synkiem i tego obawiam sie najbardziej:-:)-(

Czy któraś kupowała ostatnio koszulę do szpitala? Bo się cholerka przymierzam i nie chce kupić jakiegoś *ówna:-p

ja sobie kupilam koszulke zwykla najzwyklejsza do karmienia za 25 zl z 2 guziczkami po obu stronach :) tzn dostalam od mamy bo sklep likwidoali i kupila sobie pizamke mi pizamke no i od razu koszule :p

na zakupowym jest parę linków do koszul. ja kupiłam 3koszule ale dostane je dopiero na imieniny a dziewczyny coś pisały że ich jakość nie do końca może być ok więc na razie nie chwalę ani nie krytykuję.

Ja kupiłam wczoraj w normalnym sklepie jedną. Cenowo podobne jak ja all a przynajmniej sobie jeszcze z panią pogadałam ;-)
Daria jak odbierzesz to podziel się koniecznie wrażeniami i linkiem :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry