reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poród - pytania, wątpliwości, wskazówki...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zapisałam się do szkoły rodzenia, 29 maja dopiero się zaczyna i nie wiadomo, czy się wyrobię do końca przed porodem, ale chociaż trochę skorzystam. Niestety nie jestem zameldowana w Warszawie i okazało się, że taka przyjemność 500 zł kosztuje:-( ale mama powiedziała, że w razie czego dołoży, więc póki co specjalnie się nie martwię.

reklama
wika - za gaz nic :tak: tak samo jak za poród rodzinny, tylko jeśli bym chciała tą położną tylko dla siebie to wtedy ta cegiełka na szpital.

Mój gin ma mi dac namiar na polecaną przez siebie położną z tego szpitala, ana tam personel, bo ja jak sie da do chcę rodzić sn.

ania-aneczka ciekawe która pierwsza z niego skorzysta :-D albo będzie jeszcze tak, że się będziemy nim dzielić :-)

dziewczyny a gdzies czytalam ze zalecaja tez lekarze wypic niepelna lampke czerwonego wina przed porodem??? slyszalyscie o tym??

reklama
ja to ostatnio widzialam w jakimś durnym filmie romantycznym i tak sobie pomyślałam o co caman?? i popytałam teściówki połoznej i ona o tym nie slyszała...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry