- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
No własnie to Oxy to też zmora...nie chciałabym no ale jak zawsze mówię chcieć to sobie mogę
ja to bym chciała nie panikować i zostać w domku jak najdłużej się da, tylko nie wiem czy będe potrafiła rozpoznać czy mogę jeszcze w domu czy już muszę do szpitala haha Poskakałabym w domu na piłce, wzięła prysznic i takie tam
ja to bym chciała nie panikować i zostać w domku jak najdłużej się da, tylko nie wiem czy będe potrafiła rozpoznać czy mogę jeszcze w domu czy już muszę do szpitala haha Poskakałabym w domu na piłce, wzięła prysznic i takie tam
zyrraffka
Szczęśliwa mama
ja sobie nie mogłam niestety w domu posiedzieć bo mi wody odeszły, więc się spakowałam, poczekałam na męża i do szpitala
Masakra, dobrze ze Was mam i moge poczytac, bo przynajmniej nie bede CHYBA tak histeryzowala... Bo normalnie, to jakby mi wody odeszly to chyba bym zemdlala...A Wy mnie uspakajacie piszac, ze spokojnie mozna jeszcze poczekac na meza Bole co 5 min to jeszcze nie tragedia... - tego tez nie wiedzialam ! Fajnie, ze jestescie
zyrraffka
Szczęśliwa mama
hehe, dla mnie to forum przy pierwszej ciąży było zbawieniem jakimś, skarbnica wiedzy:-)
jeżeli wody nie są zielone to mozesz nawet prysznic spokojnie wziąć:-) bez stresu napewno odrazu nie urodzisz:-)
jeżeli wody nie są zielone to mozesz nawet prysznic spokojnie wziąć:-) bez stresu napewno odrazu nie urodzisz:-)
reklama
Wika dla ciebie coś ZNIECZULENIE przy porodzie jest bezpłatne! - bóle porodowe, NFZ, położnictwo, poród, znieczulenie - Ciąża i macierzyństwo - poradnikzdrowie.pl
Znieczulenia są bezpłatne ale niestety gdzie nie gdzie trzeba się o to kłócić :/
Znieczulenia są bezpłatne ale niestety gdzie nie gdzie trzeba się o to kłócić :/
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: