reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród - pytania, wątpliwości, wskazówki...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja z gazu skorzystam, ale ze znieczulenia to raczej nie, choć nie powiem, ze poród nie boli, szczególnie po oxy :tak:

reklama
No własnie to Oxy to też zmora...nie chciałabym no ale jak zawsze mówię chcieć to sobie mogę:)

ja to bym chciała nie panikować i zostać w domku jak najdłużej się da, tylko nie wiem czy będe potrafiła rozpoznać czy mogę jeszcze w domu czy już muszę do szpitala haha :) Poskakałabym w domu na piłce, wzięła prysznic i takie tam :);)

ja sobie nie mogłam niestety w domu posiedzieć bo mi wody odeszły, więc się spakowałam, poczekałam na męża i do szpitala

Dokładnie, jak wody odejdą to trzeba jechac. Mi wprawdzie nie odeszły, ale jak sie zaczęły skurcze co 5 min to pojechałam, teraz chyba zostałabym w domu troszkę dłuzej.

Masakra, dobrze ze Was mam i moge poczytac, bo przynajmniej nie bede CHYBA tak histeryzowala... Bo normalnie, to jakby mi wody odeszly to chyba bym zemdlala...A Wy mnie uspakajacie piszac, ze spokojnie mozna jeszcze poczekac na meza :-D Bole co 5 min to jeszcze nie tragedia... - tego tez nie wiedzialam ! Fajnie, ze jestescie :-D:-D

hehe, dla mnie to forum przy pierwszej ciąży było zbawieniem jakimś, skarbnica wiedzy:-)

jeżeli wody nie są zielone to mozesz nawet prysznic spokojnie wziąć:-) bez stresu napewno odrazu nie urodzisz:-)

położna mówiła na szkole, że jeśli wody odejdą to na spokojnie wziąć prysznic zjeść śniadanie i kierować się na szpital nie spiesząc się gorzej jak będą zielone wtedy trzeba prędziuchno:-)

noo u mnie były zielone:szok::szok::szok: szybciutko do szpitala pędziłam:-D:-D

Eve a jaki koszt tego gazu u CIebie?? Mój szpital podobno też ma. Musze się podpytać ginki o niego:tak:

ja pewnie spanikuje.. to moja pierwsza ciaza.. jak tylko cos zaboli albo bede miala regolarne skurcze wezme szybki prysznic i pojade jeszcze szybciej na IP.... :szok:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry