reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród - pytania, wątpliwości, wskazówki...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tylko pozazdroscic tym co moga:) my juz chyba ze 3 mce nic, bo to plamienia a to teraz szyjka krotka... Jak juz bede mogla to sie rzuce jak zwierz na mojego T.:) oj biedny bedzie biedny:) ale zanim to nastapi to chyba oszaleje bo jeszcze te 6 tyg pologu... jakas masakra.Ale jak mozna bylo to sie nie chcialo... oj jaki czlowiek glupi

reklama
dziewczyny o chyba nie ten watek wybralam.. ale zapytam.. macie bole po bokach na samym dole jak sie podnosicie z kanapy np? mnie taki skurcz rwący łapie, kłucia takie silne ze az dech zapiera i sie ruszyc przez chwile nie moge.... nie wiem czy to niepokojące?

ja mam taki odrętwiający ból w prawe biodro, czasem tak boli że nie mogę się przerzucić na lewy..

no wlasnie Ty biodro a ja koło brzucha przy samym spojeniu lonowym prawie i sie martwilam czy to nie jakies skurcze...troche ponizej jakby jajnika raz z prawej raz z lewej lapie.. ale czesciej z prawej..........

Błonka, to chyba nic strasznego nie jest ;-)
Mam wrażenie, że na tym etapie to niemal wszystko jest możliwe ;) Jak leżę na lewym boku to mam tak silny ból okolicy prawej nerki że wytrzymać nie mogę, a dla odmiany jak leżę na prawym boku to wszystko jest ok
Jak śpię to mnie nogi bolą, jak zmieniam pozycję to mnie stawy biodrowe bolą - masakra ogólna :-D

błonka - ja mam identycznie, tylko u mnie jeszcze kości bolą tak jakbym się rozpadała - ale to już chyba taki nasz urok:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry