reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród - pytania, wątpliwości, wskazówki...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tylko pozazdroscic tym co moga:) my juz chyba ze 3 mce nic, bo to plamienia a to teraz szyjka krotka... Jak juz bede mogla to sie rzuce jak zwierz na mojego T.:) oj biedny bedzie biedny:) ale zanim to nastapi to chyba oszaleje bo jeszcze te 6 tyg pologu... jakas masakra.Ale jak mozna bylo to sie nie chcialo... oj jaki czlowiek glupi

reklama
dziewczyny o chyba nie ten watek wybralam.. ale zapytam.. macie bole po bokach na samym dole jak sie podnosicie z kanapy np? mnie taki skurcz rwący łapie, kłucia takie silne ze az dech zapiera i sie ruszyc przez chwile nie moge.... nie wiem czy to niepokojące?

ja mam taki odrętwiający ból w prawe biodro, czasem tak boli że nie mogę się przerzucić na lewy..

no wlasnie Ty biodro a ja koło brzucha przy samym spojeniu lonowym prawie i sie martwilam czy to nie jakies skurcze...troche ponizej jakby jajnika raz z prawej raz z lewej lapie.. ale czesciej z prawej..........

Błonka, to chyba nic strasznego nie jest ;-)
Mam wrażenie, że na tym etapie to niemal wszystko jest możliwe ;) Jak leżę na lewym boku to mam tak silny ból okolicy prawej nerki że wytrzymać nie mogę, a dla odmiany jak leżę na prawym boku to wszystko jest ok
Jak śpię to mnie nogi bolą, jak zmieniam pozycję to mnie stawy biodrowe bolą - masakra ogólna :-D

błonka - ja mam identycznie, tylko u mnie jeszcze kości bolą tak jakbym się rozpadała - ale to już chyba taki nasz urok:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry