- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kosinka
Fanka BB :)
Eve boskie , ale się uśmiałam. Nasza córa na szczęście sen ma twardy, a jak coś chce to woła, nigdy sama z łóżka nie wstaje w nocy, więc na razie możeny szaleć do woli. Tz, teraz już nie bardzo z tym brzuchem, ostanio jakoś coraz bardziej nam przeszkadza.
ania-aneczka
Eve, ale się uśmiałam haha Dzieci niesamowite teksty mają
Animatki haha nieźle z tymi opowieściami Natki haha Animatki jak ja Ci zazdroszczę My też 7 tygodni celibatu Ale wiesz, byle do piątku
Animatki haha nieźle z tymi opowieściami Natki haha Animatki jak ja Ci zazdroszczę My też 7 tygodni celibatu Ale wiesz, byle do piątku
myszkowska
ahahaha Eve
Boże tak piszecie o przytulankach a ja od 9 m-c celibat pomyślcie jaka wyposzczona na meza sie rzuce jak już bede mogłajemu trzeba współczuć
a mi sie w ogole nie chce ale mysle ze ze wzgledu na szyjke chyba raczej tez nie moge... nie pamietam co lekarka mowila
Mysza1984
lalllalalala ;-)
ale się uśmiałam, świetne są teksty waszych dzieciaków, ale moja dobija do dwóch lat i też potrafi mnie rozwalić ciekawe co będzie później
Mamcia_86
Eve - ale jaja aż mi sie siku ze smiechu zachciało
A do nas jakiś czas temu wpadł tata po godz 22, żeby oddać kalkulator. Myślał, że śpimy, ja tu rozebrana, mąż zdążył mnie szybko przytulić i przykryć kołdrą, ja juz nie wytrzymałami zaczęłam się chichrać, a tata mówi 'o nie śpicie! nie umiem wyłączyć tego waszego kalkulatora"
A nastepnego dnia go uświadamiam, a tata się śmieje i mówi, że niby taka religijna jestem i zaczął się śmiać, a ja mu odpowiedziałam, że dlatego służe mojemu mężowi o każdej porze dnia i nocy
A do nas jakiś czas temu wpadł tata po godz 22, żeby oddać kalkulator. Myślał, że śpimy, ja tu rozebrana, mąż zdążył mnie szybko przytulić i przykryć kołdrą, ja juz nie wytrzymałami zaczęłam się chichrać, a tata mówi 'o nie śpicie! nie umiem wyłączyć tego waszego kalkulatora"
A nastepnego dnia go uświadamiam, a tata się śmieje i mówi, że niby taka religijna jestem i zaczął się śmiać, a ja mu odpowiedziałam, że dlatego służe mojemu mężowi o każdej porze dnia i nocy
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: