reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród - pytania, wątpliwości, wskazówki...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No dzieci sa bezbłędne. Nas córka raz" przyłapała" w trakcie tworzenia, ale była taka zaspana, ze tylko powiedziała - mamusiu zejdź z tatusia i połóż sie koło mnie :-D

Eve boskie :-D, ale się uśmiałam. Nasza córa na szczęście sen ma twardy, a jak coś chce to woła, nigdy sama z łóżka nie wstaje w nocy, więc na razie możeny szaleć do woli:-D. Tz, teraz już nie bardzo z tym brzuchem, ostanio jakoś coraz bardziej nam przeszkadza.

Eve, ale się uśmiałam haha :) Dzieci niesamowite teksty mają:)
Animatki haha nieźle z tymi opowieściami Natki haha :) Animatki jak ja Ci zazdroszczę:) My też 7 tygodni celibatu :) Ale wiesz, byle do piątku ;)

Boże tak piszecie o przytulankach a ja od 9 m-c celibat:szok::szok::szok: pomyślcie jaka wyposzczona na meza sie rzuce jak już bede mogła:-D:szok:jemu trzeba współczuć:tak::-D:szok:

ale się uśmiałam, świetne są teksty waszych dzieciaków, ale moja dobija do dwóch lat i też potrafi mnie rozwalić :-D ciekawe co będzie później :p

Eve - ale jaja:-D:-D:-D aż mi sie siku ze smiechu zachciało:-p

A do nas jakiś czas temu wpadł tata po godz 22, żeby oddać kalkulator. Myślał, że śpimy, ja tu rozebrana, mąż zdążył mnie szybko przytulić i przykryć kołdrą, ja juz nie wytrzymałami zaczęłam się chichrać, a tata mówi 'o nie śpicie! nie umiem wyłączyć tego waszego kalkulatora"

A nastepnego dnia go uświadamiam, a tata się śmieje i mówi, że niby taka religijna jestem i zaczął się śmiać, a ja mu odpowiedziałam, że dlatego służe mojemu mężowi o każdej porze dnia i nocy :-p

reklama
ania aneczka... miałam zakaz od 7 tyg ciąży.... a Ty 7 tygodni... jest różnica:)

Dziewczyny,.... znajomi to znajomi....ale córcia moim teściom powiedziała, że mama jęczy co jakiś czas w sypialni:D... miny bezcenne:D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry