reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród - pytania, wątpliwości, wskazówki...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moja córa w szpitalu leżała głową w dół w 26 tygodniu, od tamtej pory cały czas się boję, że się obróci z powrotem głową w górę. Nic mnie tak nie przeraża jak wizja cesarki, wskazaniem mogą być moje problemy zdrowotne. No ale lekarz powie co robimy w przyszły piątek. Trzeba myśleć pozytywnie.

reklama
Pierwsza córcia ostatecznie przekręciła się główką w dół w 36 tygodniu!... Do tego czasu wiła się jak wąż...w jedną i drugą stronę...pomimo małej ilości wód płodowych:)...

Moje maleństwo niestety też cały czas dupką do dołu. Bardzo się boję bo też jestem anty nastawiona do cesarki :-( Zobaczymy co się okaże w czwart. Choć cos czuje że się nic nie zmieniło bo cały czas czuje ruchy na dole...

ja też czuje ruchy na dole przy samym wzgórku, a już kolejne usg maleństwo było główką w dół, śmiałam się, że czuje może dlatego, że oczka trze:-)

A jak się przekręci główką w dół to jeszcze jest możliwość, ze znowu się odwróci pupką w dół np? chyba raczej już tak zostanie co?
Moja wczoraj w nocy tak się wiła , że szok...no chyba pierwszy raz takie manewry robiła:) w szoku byłam:) Szkoda, że mąż już spał :)

moja też się wije jak wąż ale 2 ostatnie usg zawsze miała główkę w okolicach miednicy ;)

A moj juz od 24 tyg sobie glowa w dol lezy i tak bylo juz na 2 usg... Podejrzewam, ze teraz bedzie to samo, bo ruchy czuje przewaznie w tych samych miejscach, ewentualnie rozpychanie w poprzek...

reklama
no masz mały obrócił się głową w dół ale ciągle obawiam się że zacznie się wiercić i znów będzie dupką w dół.. oby nie!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry