- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
No to mnie pocieszyłyście. Jeżeli faktycznie masaż szyjki nie jest jakimś cudownym sposobem na rozwarcie, to ja nie chcę nawet parte mnie tak nie bolały jak to draństwo... No ale po masażu jeszcze położna dobrze drzwi za sobą nie zamknęła, a ja już miałam parte ... może dlatego sobie wkręciłam, że chcę mieć, bo niby szybciej...
Eve- wiem, jaki to przeokropny widok takie igły w dzieciaczku. Mnie się serce krajało jak Ninę kuli do zwykłego pobierania krwi - po kilka razy, bo nie zdążyli wyjść z sali a im krew krzepniała... w końcu szybko pobrali i biegli z tą probówką - paranoja jakaś
Eve- wiem, jaki to przeokropny widok takie igły w dzieciaczku. Mnie się serce krajało jak Ninę kuli do zwykłego pobierania krwi - po kilka razy, bo nie zdążyli wyjść z sali a im krew krzepniała... w końcu szybko pobrali i biegli z tą probówką - paranoja jakaś
Agulka2012
Fanka BB :)
ja nigdy nie miałam wenflonu i panicznie sie tego boje. nie lubię jak mnie ktoś kuje ale nie boję się tego natomiast wenflonu strasznie. moja mama ma tak że po 30 min puchnie jej ręka w tym miejscu co ma wkłucie i boję się że tez tak będę miała. ale pewnie podczas porodu to akurat najmniej się będę o to martwić
reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
ja nie zamierzam rodzić w czerwcu
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: