reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
ANIU on mnie tylko straszy ,robi sobie z mamy żarty ,dowcipniś jeden po tatusiu ;D :laugh: :laugh:
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Mój mężuś zawsze był w pracy jak zaczynały się porody ,informowała go siostra
babeczki mam pytanko: macie teraz jakies zwiększone upławy? dzis zobaczyłam znacznie więcej śluzu niż zwykle, do tego było trochę takiego jak żel, galaretkowaty. macie może cos podobnego, zaczynam się trochę bac, że coś nie tak tym bardziej że dziś rano miałam jakies wybuchy złego nastroju.
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Mnie też pojawiły się upławy w zwiększonej wersji ,a jeśli chodzi EWAN o nastrój to mój nie mógł dziś wytrzymać ze mną ;D.Byłam strasznie upierdliwa ,wszystkiego się czepiałam
oj Wiolu-ja od rana naskoczyłam na biedaka, który miał kaca giganta po wczorajszym meczu..... no ale należało m u się, bo nie radze już z pewnymi rzeczami sama i wydaje mi się, że mi nie pomaga, pewnie jest inaczej ale dzis wybuchłam od rana a potem za kilka godzin ten śluz... ale sie wystraszyłam, więc jak wróciliśmy ze wsi to przyleciałam pytać Was o porade co to może być, dobrze, że jesteście tutaj
Anna.U
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Aniu-a gdyby cos się zaczeło dziac to pewnie jakieś wody by odchodziły i byłyby skurcze? no i mały jak na razie rusza się dość energicznie to pewnie nic takiego, poobserwuję się jutro przez cały dzień, dzięki za uspokojenie
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
EWAN spokojnie kochanie ,ale wszystkie kurcze chodzimy jak widzę podminowane i szukamy zaczepki .Mojemu teraz też się przyczepiłam ,bo dzwonili teściowie że ma przyjechać pomóc a ja jutro do lekarza .Oczywiście nie dałam mu wytłumaczyć że jedzie tylko na chwilę i na pewno zdąży wrócić .
Ewan bądź spokojna ,czop może odchodzić wcześniej a wody płodowe dopiero przebijają w szpitalu ,wcześniej mogą sames kurcze
Ewan bądź spokojna ,czop może odchodzić wcześniej a wody płodowe dopiero przebijają w szpitalu ,wcześniej mogą sames kurcze