reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PORÓD - nasze pytania, wątpliwości, obawy...

reklama
No po kimś to musi mieć :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:ale nie martw się moja Niunia też mnie straszy ale najbardziej jak zostanę sama w domciu

babeczki mam pytanko: macie teraz jakies zwiększone upławy? dzis zobaczyłam znacznie więcej śluzu niż zwykle, do tego było trochę takiego jak żel, galaretkowaty. macie może cos podobnego, zaczynam się trochę bac, że coś nie tak tym bardziej że dziś rano miałam jakies wybuchy złego nastroju.

Mnie też pojawiły się upławy w zwiększonej wersji ,a jeśli chodzi EWAN o nastrój to mój nie mógł dziś wytrzymać ze mną ;D.Byłam strasznie upierdliwa ,wszystkiego się czepiałam

oj Wiolu-ja od rana naskoczyłam na biedaka, który miał kaca giganta po wczorajszym meczu..... no ale należało m u się, bo nie radze już z pewnymi rzeczami sama i wydaje mi się, że mi nie pomaga, pewnie jest inaczej ale dzis wybuchłam od rana a potem za kilka godzin ten śluz... ale sie wystraszyłam, więc jak wróciliśmy ze wsi to przyleciałam pytać Was o porade co to może być, dobrze, że jesteście tutaj

Ewan mi też się pojawia nie dużo ale jest brałam już tabletki dowcipne ale niezbyt mi pomogły myślę że na tym etapie ciąży to już wszystko jest możliwe i nie ma się co stresować niepotrzebnie gdyby było coś nie tak to byś dowiedziała się od swojego gina który przy badaniu wszystko widzi

Aniu-a gdyby cos się zaczeło dziac to pewnie jakieś wody by odchodziły i byłyby skurcze? no i mały jak na razie rusza się dość energicznie to pewnie nic takiego, poobserwuję się jutro przez cały dzień, dzięki za uspokojenie

reklama
EWAN spokojnie kochanie ,ale wszystkie kurcze chodzimy jak widzę podminowane i szukamy zaczepki .Mojemu teraz też się przyczepiłam ,bo dzwonili teściowie że ma przyjechać pomóc a ja jutro do lekarza .Oczywiście nie dałam mu wytłumaczyć że jedzie tylko na chwilę i na pewno zdąży wrócić .

Ewan bądź spokojna ,czop może odchodzić wcześniej a wody płodowe dopiero przebijają w szpitalu ,wcześniej mogą sames kurcze

Do góry