reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PORÓD - nasze pytania, wątpliwości, obawy...

Dzisiaj obejrzę ten program na TVN Styl, mam nadzieję że nie zapomnę...
Kamilko ja w nocy mogę siedzieć, natomiast mam ciężkie poranki - a muszę na 9 dotrzeć do pracy (tragedia!!!)

reklama
no faktycznie tragedia je to zasypiam o 22 a budzę sie punktualnie o 8:30 ale zawsze muszę poleżec jeszcze troszkę
a gdzie pracujesz jeśli mogę spytać?

Pracuję w salonie samochodowym, w dziale sprzedaży zajmuję się usługami finansowymi - ubezpieczenia, kredyt, leasing

to musi być kontaktowa chyba nie da się troszkę poprzysypiac na Twoim stanowisku
ja jak jeszcze pracowałam zamykałam się w swoim pokoju i na dziesięc minut musiałam się zdrzemnąc bo nie dawałam czasem rady ale ja zawsze miałam niskie ciśnienie

Raczej nie mogę sobie pospać ;D
Ja też mam niskie ciśnienie (ostatnio miałam 100 na 60), dlatego bardzo brakuje mi kawy...

To i tak nie jest tragiczna godzina.Ja gdybym nie byla na zwolnieniu to musialabym wstawac o 5.30 Nie mam pojecia jak dalabym rade hihi Normalnie pracowalam na zmiany ale w ciazy musialabym chodzic tylko na ranki od 7-14.35 :p ;)Dobrze ,ze nie musze bo chyba padlabym po tygodniu

Jesli o porod chodzi to n razie nie robie sobie o to glowy!!! Najpierw chce porobic wszystkie konieczne badania imiec pewnosc ze z dzidzia wszystko ok!!!

reklama
Moja mama mnie 25!!! I juz mieli cesarke robic bo lezalam w poprzek, ale ja sie w ostatniej chwili przekrecilam i porod byl normalny!!!

Do góry