reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PORÓD - nasze pytania, wątpliwości, obawy...

no, co się dziwicie - jabyśmy mialy dięte hamburgerowo - hot-dogową, to tyż byśmy tak wyglądały :))))
Ja chyba już nie będę oglądać, bo ostatnio widziałam jak jedna Murzynka miala mieć cc, i tak płakała ze strachu, że pożniej nie mogłam zasnąć.. Ostatni odcinek mam nagrany, ale jakoś nie mam nastroju na oglądanie...

reklama
Ola-nie oglądaj za dużo, popadniemy w histerię z powodu innych porodów a nasze przecież będą piękne, prawie bezbolesne i z najszęśliwszym końcem!

Tak, tak ewan - odejdą wody, przydzie położna, rozepnie ukryty "suwak", wyjmie dzidziusia i bedzie po strachu ;))))

szkoda ,ze tak pozno ten program bo tez bym chetnie obejrzala a tak dlugo to przed telewizorem nigdy nie siedze :(

Phi.. widać nie jesteśmy takimi cykorami, bo gdzie indziej, to ten wątek aż czerwony od zwierzeń :)
Mówiłam, że u nas lipcówek to bedzie tylko rozpięcie "suwaczka" i dzidzie w ramionach ;))

No i tak ma byc ;D Nie ma co sie bac tego co nieuniknione trzeba sie pozytywnie nastawic i juz :laugh: ;D

reklama
musi byc dobrze dziewczyny nie ma innego wyjścia pamiętajcie że strach ma zawsze duże oczy
a tego programu na tvn style to ja tez nie oglądam bo jak przychodzi 22 to ja zasypiam na siedziąco lub stojąco
no nie da si e normalnie

Do góry