reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PORÓD - nasze pytania, wątpliwości, obawy...

reklama
Elpis, czy to lekarz powiedział Ci żebyś więcej piła bo masz za mało wód płodowych? Kojarzy mi się że coś kiedyś o tym pisałaś... Mnie dzisiaj lekarz powiedział, że ilość wód płodowych nie zależy od ilości spożywanych płynów.

Mnie kasiu też gin powiedział że powinnam jak najwięcej płynów spożywać ,aby dziecko było zabezpieczone .Może po prostu co lekarz to inaczej mówi ale ja się dostosowuje do jego rad i mam bardzo dużo wód płodowych czyli coś w tym jest

Wiolu w którym szpitalu zamierzasz rodzić? Jeśli już Cie o to pytałam to przepraszam ale nie pamiętam ;)

KASIU ,ja idę na Kopernika ,rodziłam tam obydwoje i byłam zadowolona .Nieważne że pielęgniarki są opryskliwe ,niech są jakie chcą ,najważniejsze jest maleństwo a tam opieka nad dzieckiem jest naprawdę dobra

JA chyba jednak nie zaryzykuję:) Ale mam nadzieję że tym razem trafisz na miły personel, trzymam za to kciuki :)

Ja będę rodzic na Galla w MSWiA. Teraz tam leżałam, tam mam lekarza no i personel poprostu przesympatyczny:)

Kasiu ja jestem z natury ryzykantką ,w ogóle mam pomieszany charakterek bo tu panikuje jak dziecku coś jest a tu widzisz idę w paszczę lwa. :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
KASIU po prostu nie myślę otym za bardzo jak tam będzie .Chcę urodzić i spierniczać do domku ,bo niecierpię szpitali .Cały czas myślę tylko żeby oskarek był zdrowy i ze względu na niego idę do Kopernika .Już widziałam jak odratowali jedno maleństwo ,a wszyscy mówili że nic z tego dziecka nie będzie .A najgorsze było to że mama tego bejbusa w ogóle nie martwiła sięo stan dzidzi ,pytała się tylko swojej mamy czy ma powrót do pracy ,bo pracodawca nie wiedział nic ociąży

Do góry