reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród....już.... tuż ......tuż...

reklama
Małgoś ani nie bola ani nie wiem jaki maja kolor (musze dzis sprawdzic ;D). wczoraj tak zauwazyłam. kiedys czytała ze to normalne, ale nie pamietam gdzie.
Kaszu a przypomnij gdzie pisalas o tym.

nastepny chce urodzic przed czasem Lucky zlituj sie ciaza trwa 40 tygodni +/- 2 tygodnie, wiec trzymaj sie bo po cos ona ma tyle trwac - prawda?? Ja roumiem syatuacje zagrazajace mamie albo dzidkowi, ale jak wszystko jest OK to i 14 dni po terminie jest w normie :)

Witam przyszłe mamusie,

zaglądam do waszego wątku z tkliwości bo ja rodziłam w październiku ale zeszłego roku i pozwolę sobie wtrącić małą uwagę - wargi sromowe nabrzmiewają i robią się koloru purpurowego i to całkowicie normalne - zmienia się krążenie krwi i brzuszek uciska "te" miejsca powodując gromadzenie się krwi.

Pozdrawiam i zajrzę do was w przyszłym miesiącu która z mam urodziła 18 paź. tak jak ja :)

Orzeszku jak nie urodzę do 9 października to i tak idę do szpitala pod dobra opiekę lekarską i ewentualne wywołanie.
Nie ma co trzyamc po terminie bo to nie oznacza nic dobrego.

ina07 problem glowny w leczeniu teraz zebow jest taki, ze my z brzuszkami nie jestesmy w stanie ulezec dlugo na fotelu...a nawet nie powinnysmy tak lezec dlugo na plecach,( syndrom zyly glownej) weic jak Cie ktos poleczy na siedzaco, to dobrze- i tak powinien zrobic jak Cie cos boli.....bo.....
bo druga sprawa, to jak Cie boli, to koniecznie powinnas isc.Ze znieczuleniem nie ma problemow, a kazdy stan zapalny, to w ciazy, delikatnie mowiac, niewskazana rzecz......wiec sie niczym nie przejmuj i umawiaj sie z dentysta ;)

z jakiego miasta jestes, moze moge CI kogos polecic?? ;)

reklama
JuŻ chyba wolę poród niż dentystę. Na szczęście byłam na przeglądzie przed wakacjami, pani polakierowała zębiska i powiedziła, żęby wrócić na zabieg lakierowania w listopadzie z całą rodzinką. :)

Do góry