reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród....już.... tuż ......tuż...

reklama
Małgoś ani nie bola ani nie wiem jaki maja kolor (musze dzis sprawdzic ;D). wczoraj tak zauwazyłam. kiedys czytała ze to normalne, ale nie pamietam gdzie.
Kaszu a przypomnij gdzie pisalas o tym.

nastepny chce urodzic przed czasem Lucky zlituj sie ciaza trwa 40 tygodni +/- 2 tygodnie, wiec trzymaj sie bo po cos ona ma tyle trwac - prawda?? Ja roumiem syatuacje zagrazajace mamie albo dzidkowi, ale jak wszystko jest OK to i 14 dni po terminie jest w normie :)

Witam przyszłe mamusie,

zaglądam do waszego wątku z tkliwości bo ja rodziłam w październiku ale zeszłego roku i pozwolę sobie wtrącić małą uwagę - wargi sromowe nabrzmiewają i robią się koloru purpurowego i to całkowicie normalne - zmienia się krążenie krwi i brzuszek uciska "te" miejsca powodując gromadzenie się krwi.

Pozdrawiam i zajrzę do was w przyszłym miesiącu która z mam urodziła 18 paź. tak jak ja :)

Orzeszku jak nie urodzę do 9 października to i tak idę do szpitala pod dobra opiekę lekarską i ewentualne wywołanie.
Nie ma co trzyamc po terminie bo to nie oznacza nic dobrego.

ina07 problem glowny w leczeniu teraz zebow jest taki, ze my z brzuszkami nie jestesmy w stanie ulezec dlugo na fotelu...a nawet nie powinnysmy tak lezec dlugo na plecach,( syndrom zyly glownej) weic jak Cie ktos poleczy na siedzaco, to dobrze- i tak powinien zrobic jak Cie cos boli.....bo.....
bo druga sprawa, to jak Cie boli, to koniecznie powinnas isc.Ze znieczuleniem nie ma problemow, a kazdy stan zapalny, to w ciazy, delikatnie mowiac, niewskazana rzecz......wiec sie niczym nie przejmuj i umawiaj sie z dentysta ;)

z jakiego miasta jestes, moze moge CI kogos polecic?? ;)

reklama
JuŻ chyba wolę poród niż dentystę. Na szczęście byłam na przeglądzie przed wakacjami, pani polakierowała zębiska i powiedziła, żęby wrócić na zabieg lakierowania w listopadzie z całą rodzinką. :)

Do góry