reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród....już.... tuż ......tuż...

reklama
Lucky,
Bądź rozsądna! Całą ciążę byłaś. Żadna z nas nie bedzie Ci radzić jak poród wywoływać. Twoja mam, czy teściowa jest położną w szpitalu tak?
Porozmawiaj z nią. Jestes młodziutka, takie eksperymenty to duże ryzyko. Porozmawiaj z lekarzem położną, ale proszę Cie nic nie kombinuj.
Masz depresję! Ok. to zrozumiałe na tym etapie, ale niewiele już zostało.
Jak bedziesz mogła robić coś domowymi sposobami, to Ci powiem, ale teraz pogadaj z lekarzem.

Czyli wychodzi na to że ściąga mi go o czasie.Jeśli chodzi o bzykanko to mam nadzieję że gin mi pozwoli po ściągnięciu pessara...naiwna jestem?

to prawda Lucky, idź do lekarza przede wszystkim...
rozstepy i szkoła to żaden argument... dzidzia musi być dojrzała, więc konieczne bedzie badanie USG...

Ale mi nie chodzi zebym sama jakimś sposobem wywoływła poród (absolutnie)
ale chciałabym już iśc do szpitala i miec juz to za sobą.

a ja mam pytanie z innej beczki - czy Wasze wargi sromowe tez sa takie nabrzmiałe ? czy tylko mi sie tak wydaje ? czy to jakas oznaka porodowa lub cos w tym stylu ?

Lindsay,
Mogą byc trochę nabrzmiałe i sine. Ale nie bardzo! Bolą Cię?
Czasami możesz czuc drętwienie, to może byc oznaka zbliżającego sie porodu, podobnie zresztą jak drętwienie wewnetrznej strony ud.

reklama
lindsay pisze:
a ja mam pytanie z innej beczki - czy Wasze wargi sromowe tez sa takie nabrzmiałe ? czy tylko mi sie tak wydaje ? czy to jakas oznaka porodowa lub cos w tym stylu ?
Ja też mam nabrzmiałe. Tak uważa mój mąż i twierdzi, że mogłyby tak zostać ;D Ja to już niewiele widzę - lustrzyca ::) Nawet muszę przy depilacji zdać się na pomoc mojego Miśka, bo nie daję rady ;D A poród tuż.. tuż..

Do góry