reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród....już.... tuż ......tuż...

reklama
Już sama nie wiem w którym wątku pisać.Od tyg może dwóch czuję się naprawdę ociężała, jak wcześniej twierdziłam, że brzuch mi wcale nie przeszkadza to wczoraj np nie mogłam sobie zawiązać butów!siedzieć mi ciężko bo przygniatam brzuch,zaraz mi dzidzia przypomina żebym się wyprostowała,zgiąć się nie mogę, obciąć poznokci nie dam rady,puchną mi palce okropnie i stopy też a co najgorsze strasznie mi się pocą :( kręgosłup boli, no i jeszcze te kłucia, upławy, zgaga itd.,itd.Teraz czuję że jestem w ciąży!!! ;D ;) Wiecie co wyczytałam(?) że w 9 miesiącu ciąży tętno dziecka powinno być wyraźnie słyszalne pod pępkiem a jeśli tak nie jest to oznacza że dzidzia jest ułożona pośladkowo...no i oczywiście u mnie nie słychać nic pod pępkiem :(

reklama
Do góry