reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród....już.... tuż ......tuż...

reklama
Karen, ja mam coś takiego - znaczy, troche to czuć jak kolki... i to najprawdopodobniej sa kolki... i właśnie głównie po bokach...
mam to w sytuacjach, kiedy np. przez dłuższy czas idę szybko i Krasnal sie obija, lub kiedy leże zbyt długo na brzuchu (tak półbokiem z jedną noga podkurczoną) i coś tam wtedy pouciskam...

więc przyuważ, czy to się bierze samo z siebie, czy jest może jakaś fizyczna przyczyna... po co od razu zakładać że to stan zapalny...

Teddy Karen ma zalozony pessar i dlatego lepiej chuchac na zimne. bo stan zapalny przy pessarze moze spowodowac przedwczesny porod. badanie jak badanie a spokoj po tym bezcenny.

no właśnie... ja też myślałam, że ona juz bez tego wunderwaffe chodzi... :)
chyba jednak cos przeoczylam...

Pessar będę miała do 38 tyg nie wiem czemu tak długo skoro zdejmuje się go w 36 może dlatego że od samego początku lekarze mówili mi że mam ciążę młodszą o 2 tyg...

Trochę późno, jak na korkowanie.
Karen Ty coś wspominałaś o sexie z mężem, może nie można jak ma się pessar, i stąd te zapalenia. Ale wyjąć to już chyba powinni.

pessarek powinien byc wyciagniety po 37 tyg czyli tak jak planuja u karen. Karen zaden sex z pessarem nie wchodzi w gre !!!!!!!!!

No wspominam non stop ale nie uprawiam bo nie mogę  :mad: Za tydziń w czwartek idę do gina i będzie mi to wyjmował...nie wiem czemu tak późno...

reklama
Powiedzcie mi co zrobić żeby mi wcześneij poród wywołami
bo po 1 juz nie mam siły chodzić w ciązy
po 2 za jakies 2 tyg. to będę miał już chyab rozstęoy do kostek bo juz na udach mam
po 3 muszę się streszczac bo szoła na mnie czeka

Do góry