reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród....już.... tuż ......tuż...

reklama
Karen, ja mam coś takiego - znaczy, troche to czuć jak kolki... i to najprawdopodobniej sa kolki... i właśnie głównie po bokach...
mam to w sytuacjach, kiedy np. przez dłuższy czas idę szybko i Krasnal sie obija, lub kiedy leże zbyt długo na brzuchu (tak półbokiem z jedną noga podkurczoną) i coś tam wtedy pouciskam...

więc przyuważ, czy to się bierze samo z siebie, czy jest może jakaś fizyczna przyczyna... po co od razu zakładać że to stan zapalny...

Teddy Karen ma zalozony pessar i dlatego lepiej chuchac na zimne. bo stan zapalny przy pessarze moze spowodowac przedwczesny porod. badanie jak badanie a spokoj po tym bezcenny.

no właśnie... ja też myślałam, że ona juz bez tego wunderwaffe chodzi... :)
chyba jednak cos przeoczylam...

Pessar będę miała do 38 tyg nie wiem czemu tak długo skoro zdejmuje się go w 36 może dlatego że od samego początku lekarze mówili mi że mam ciążę młodszą o 2 tyg...

Trochę późno, jak na korkowanie.
Karen Ty coś wspominałaś o sexie z mężem, może nie można jak ma się pessar, i stąd te zapalenia. Ale wyjąć to już chyba powinni.

pessarek powinien byc wyciagniety po 37 tyg czyli tak jak planuja u karen. Karen zaden sex z pessarem nie wchodzi w gre !!!!!!!!!

No wspominam non stop ale nie uprawiam bo nie mogę  :mad: Za tydziń w czwartek idę do gina i będzie mi to wyjmował...nie wiem czemu tak późno...

reklama
Powiedzcie mi co zrobić żeby mi wcześneij poród wywołami
bo po 1 juz nie mam siły chodzić w ciązy
po 2 za jakies 2 tyg. to będę miał już chyab rozstęoy do kostek bo juz na udach mam
po 3 muszę się streszczac bo szoła na mnie czeka

Do góry