reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poród już niedługo.........

jak rodziłam Zuzię to sale obok rodziła jakaś kobieta, tak sie darła że maż mi później opowiadal ze się bladziusia zrobiłam strasznie. W każdym razie ja dostałam od niego pochwalę bo nawet nie pisnełam :) jedyne co robiłam to mruczalam (jak przy medytacji) w czasie skórczów

reklama
No to ja zabieram ze sobą na porodówkę stopery, albo słuchawki na uszy i music, albo jest jeszcze jedna opcja........... ::) coś do zakneblowania innych bab, a jak będzie trzeba to mogą i mnie zakneblować! ;) ;D Żartuję oczywiście, idealnie by było gdybym rodziła jako jedyna ::), cały personel miałabym dla siebie. ;)

niestety Renee szkoda że tak niema, szczególnie w dużych miastach na pewno będzie po kilka rodzących na raz. Wiem jak nie raz dziewczyny czekają na korytarzu aż któraś urodz i zwolni salę. Teraz mam większą swiadomosć tego i te problemy służby zdrowia mnie denerwuja.

a ja miałam urodzić 15 sierpnia :D a wg OM to 2 wrzesnia zobaczymy zobaczymy :D wielki wyścig rozpoczęty 8)

która następna ??

reklama
Kurcze poczułam się jak na wyścigach konnych ;) :laugh:
Mycha zastanów się dobrze! Ja poprzednie dwa porody miałam po terminie, więc czy warto na mnie stawiać ;) Moja szyjka chyba dobrze trzymie ::) chyba za dobrze, mogła by se już popuścić i odpuścić ;)

Do góry