reklama
Baboki, a jak to jest, ile czasu i kiedy mąż może być przy nas w czasie porodu? Jest jakas 'norma'? Zakładam sn, ale no nie wiem co i jak będzie ;-) wczoraj chwilke rozmawiałam z przyjaciółką o porodzie, ale jednak faceci się przewijali non stop i jakoś nam niezręcznie było tak przy nich rozmawiać... Ona powiedziała, że jak mąż ją przywiózł rano do szpitala, to kazali mu jechać do domu, a ją zostawili samą, dopiero ok. 18. mógł przyjechać, a ona i tak koniec końców miala cesarkę... Ja chcę męża non stop przy sobie, to jest najbliższa mi osoba, będę się bała sama
kota-behemota
Q & H team
Kasia, u nas nie było ograniczeń, mój mąż był ze mną od początku do końca, raczej jest tak, że jak już facet wejdzie na porodówkę, przebierze się w czyste ciuchy to niechętnie go wypuszczają. Możliwe, że odesłali tego faceta do domu, bo jeszcze nie było akcji porodowej, nie było rozwarcia itd, dopytaj, ja bym się jednak i tak upierała, że mój M. ma ze mną siedzieć aż urodzę i tyle, znając jego on też by tego chciał.
Magdalena Urbaniak
Początkująca w BB
w Gliwicach bycie przyszłego tatusia jest i darmowe i mile widziane
co do mojego problemu to przeprowadziłam małe śledztwo i okazuje się,że jednak faktycznie nie pytaja się o to czy w razie niemocy mogą użyc próżnociągu albo kleszczy tylko to robia ;/...
natomiast z moją wada wzroku raczej decydują sie na CC, ale wiecej bede wiedziala po 9 maja...
co mam zrobić jak się przeziebiła? dzwonić do swojego lekarza?
co do mojego problemu to przeprowadziłam małe śledztwo i okazuje się,że jednak faktycznie nie pytaja się o to czy w razie niemocy mogą użyc próżnociągu albo kleszczy tylko to robia ;/...
natomiast z moją wada wzroku raczej decydują sie na CC, ale wiecej bede wiedziala po 9 maja...
co mam zrobić jak się przeziebiła? dzwonić do swojego lekarza?
Ostatnia edycja:
Magdalena Urbaniak
Początkująca w BB
herbata z cytryną i inne znachorskie metody własnie "przerabiam"...nic małemu się nie stanie ,że się przeziębiłam?
kota-behemota
Q & H team
jako, że temat na czasie, to może komuś się przyda taka lektura: :-)
OBJAWY PRZEPOWIADAJĄCE PORÓD: http://isr.atspace.com/r2/p1/p1.htm
OBJAWY PRZEPOWIADAJĄCE PORÓD: http://isr.atspace.com/r2/p1/p1.htm
moniamonia
Fanka BB :)
kota, jasno krótko i na temat, pokazane i rozpisane, to coś czego było mi potrzeba, dzięki :-)
reklama