reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród i ginekolodzy w Sosnowcu

Witam,też mam zamiar rodzić w dwójce i zbieram wszelkie informacje co mi będzie tam potrzebne,juz słyszałam o wenflonie,lewatywie golarce,podkładach porodowych...a dla dziecka trzeba coś?chusteczki nawilzane i pieluszki,czy cos jeszcze?z góry dziekuje za odp:)

reklama
Muszę uaktualnić wiadomości,byłam ostatnio na porodówce pytac o rzeczy i faktycznie wystarcza własne podkłady porodowe i te na łóżku,pieluszki i tyle,położna wspomniała ze mozna swoja lewatywe wziac i golarkę plus obowiązkową wode. sala rodzinna nie jest płatna,to raczej szczescie na nią trafic.

Niewiem czy przyszłe mamuśki już wiedza ze od 15 czerwca tego roku porodówka na zagórzu przestaje istnieć , a wszystkie przebywające tam pacjentki zostaną przeniesione do Sosnowieckiej 2 . Trochu ciasno tam będzie:baffled::baffled::baffled:

to prawda
potwierdzam , wczoraj byłam na szkole rodzenia w 2 i pani potwierdziła, no moze ciasno ,ale kapa bo mam termin na 17 czerwca hihi, ale damy radę!!!!

to prawda
potwierdzam , wczoraj byłam na szkole rodzenia w 2 i pani potwierdziła, no moze ciasno ,ale kapa bo mam termin na 17 czerwca hihi, ale damy radę!!!!

Ja na 28 :-p ciasno może być trochu.
Dużo brzuchatek chodzi na tą szkołe rodzenia?
A i wiesz może co 2 wymaga by zabrać dla siebie i maluszka do szpitala?

Widzę, że dawno nikt tu nie zaglądał :confused:. Na dzień dzisiejszy w Sosnowcu tylko w Dwójce jest porodówka, reszta w remoncie. Tłoczno tam będzie trochę...

andzia111, ja słyszałam, że trzeba mieć ze sobą ciuszki i kosmetyki, bo po tym, jak się wycofał sponsor, to w dwójce z tym krucho. Nie wiem, jak z pieluchami...

reklama
ja ssłyszałam że pieluszki tylko ale jutro jade tam na ktg i ostatnie usg więc zajde na położnictwo i zapytam

Do góry