reklama
lisi
Początkująca w BB
Ja też radzę jak najszybciej się zapisywać bo sama zadzwoniłam tak z ciekawości około 4 m-ca i pielęgniarka od razu zapisywała mnie. Kazała przynieść ze sobą wygodny strój, ręcznik i wodę do picia. Z tego co wiem zajęcia odbywają się 2 dni w tygodniu od 13 do 15, tatuś jest zapraszany na 2 lekcje, na pozostałych jego udział jest "zbędny". Podobno bywa ciasno na zajęciach, dlatego tatusiowie tylko są na wg położnych najistotniejszych dla nich zajęciach. Co do strony www to znajduje się tu: Szkoła Rodzenia w Sosnowcu... ul 3 Maja 33
lisi
Początkująca w BB
Dziękuje dziewczyny za odpowiedz i info tak też właśnie zrobię i dziś tam zadzwonię i zobaczę co mi powiedzą.... a czy któraś wie ile w sumie jest tych spotkań?? jak czytałam tam na stronce wo plan ma niby 7 części ale nie wiadomo ile każda z części ma spotkań... ciekawa jestem bo nie wiem czy będę miała z kim zostawiać starsze dziecko... ;D
Ja też radzę jak najszybciej się zapisywać bo sama zadzwoniłam tak z ciekawości około 4 m-ca i pielęgniarka od razu zapisywała mnie. Kazała przynieść ze sobą wygodny strój, ręcznik i wodę do picia. Z tego co wiem zajęcia odbywają się 2 dni w tygodniu od 13 do 15, tatuś jest zapraszany na 2 lekcje, na pozostałych jego udział jest "zbędny". Podobno bywa ciasno na zajęciach, dlatego tatusiowie tylko są na wg położnych najistotniejszych dla nich zajęciach. Co do strony www to znajduje się tu: Szkoła Rodzenia w Sosnowcu... ul 3 Maja 33
widze ze wyremontowali szpital super
lisi
Początkująca w BB
Jeszcze raz dziękuję Dziewczyny ;D zadzwoniła, zapisałam się <jupi> ale wiecie na kiedy <szok> dopiero na 2-go grudnia..... hmmm.... to już będę w 34 tygodniu... ;oD ciekawa tylko czy dam radę.... hehe...
witam wszystkie przyszłe mamy
mam termin na 01.11.2009
chodze do doktora dobrosza który przyjmuje w dwójce
ze względu na pierwszy poród przez cc mam rodzić też przez cc
obawiam sie tylko ordynatora który ponoć tam rządzi i może zakwestionować cc i kazać mi rodzić naturalnie
boje sie tego dlatego iż 10 lat temu urodziłam tam synka .Przeżycia koszmarne-ponad 22 godziny próby porodu naturalnego zakończone cc
może macie jakieś informacje jak jest w tym szpitalu teraz ?
moje gg 7271137:-)
mam termin na 01.11.2009
chodze do doktora dobrosza który przyjmuje w dwójce
ze względu na pierwszy poród przez cc mam rodzić też przez cc
obawiam sie tylko ordynatora który ponoć tam rządzi i może zakwestionować cc i kazać mi rodzić naturalnie
boje sie tego dlatego iż 10 lat temu urodziłam tam synka .Przeżycia koszmarne-ponad 22 godziny próby porodu naturalnego zakończone cc
może macie jakieś informacje jak jest w tym szpitalu teraz ?
moje gg 7271137:-)
reklama
L
Layla
Gość
rodziłam w Sosnowcu i wiem że za żądne skarby nie poszłabym tam 2 raz,wspominam fatalnie,atmosfere położna...do tej pory mam komplikacje po nacieciu