reklama
jarzyneczka
Zaangażowana w BB
ja mam 8 marca i ide na ktg 8 marca :-)....i jak ty mam nadzieje ze urodzi sie mała w tym tygodniu :-)....
nic mnie teraz nie boli , brak dkurczy, mała sie kreci :-).... chyba poczekam do terminu :-)
nic mnie teraz nie boli , brak dkurczy, mała sie kreci :-).... chyba poczekam do terminu :-)
Melanie - za ekstremalne te ostatnie dni były i proszę....;-) :-)
Mam nadzieję, że udało Ci się wszystko co zaplanowałas załatwić no ale teraz najważniejsze, żebyś wróciła szybciutko ze swoim maleństwem do domku. Szybkiego i lekkiego porodu!!!!
Mam nadzieję, że udało Ci się wszystko co zaplanowałas załatwić no ale teraz najważniejsze, żebyś wróciła szybciutko ze swoim maleństwem do domku. Szybkiego i lekkiego porodu!!!!
A
Agutek
Gość
roksi my chyba wiecznie będziemy w tej ciąży :-( mam już normalnie serdecznie tego dość, wszystkie po kolei szybciutko się rozdwajają, a my jak takie słonice ciągle w ciąży
wczoraj od 20.00 do połowy nocy łapały mnie skurcze, ale nieregularne, za rzadkie i niezbyt mocno bolesne...no i wszystko się wyciszyło
ja chcę rodzić!!!!!:sick:
wczoraj od 20.00 do połowy nocy łapały mnie skurcze, ale nieregularne, za rzadkie i niezbyt mocno bolesne...no i wszystko się wyciszyło
ja chcę rodzić!!!!!:sick:
jarzyneczka
Zaangażowana w BB
U mnie tez nadal nic :-(
A
Agutek
Gość
A dzisiaj wielki dzień debiutantki - będzie wśród nas kolejna mama
jarzyneczka
Zaangażowana w BB
A dzisiaj wielki dzień debiutantki - będzie wśród nas kolejna mama
super :-)..tylko czemy my jeszcze nie rozdwojone co?;-)
jak sie dzis czujecie?
A
Agutek
Gość
Tak jak zwykle, czyli bez przeczucia, że dzisiaj mogę pojawić się na porodówce ;-) A normalnie tak bym chciała, żeby odeszły mi wody i zaczęły się bolesne skurcze- jak jakaś masochistka ;-) Ale przynajmniej bym wiedziała, że po tym bólu nadejdzie ta piękna chwila z moim maleństwem w moich ramionach.
Ech, zaraz pójdę się chyba wymęczyć, żeby coś sobie przyspieszyć
Ech, zaraz pójdę się chyba wymęczyć, żeby coś sobie przyspieszyć
reklama
Lajla83
Fanka BB :)
Ja to już nie mam siły 3 dzień boli mnie dół brzucha:sick: naszczęście te krwawe skrzepy przestały lecieć:sick: chyba moja córka uparła sie na poród w dzień kobiet dobrze że do czwartku już niedaleko i o 8 rano mamy sie wstawić na wywołanie
Podziel się: