reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród czyli - Koniec naszej "drogi" tuż tuż

izadrzew- trzymam kciuki za jutrzejszy twój dzień
tigger- leż grzecznie w łóżeczku i daj znać w poniedziałek co ci położna powiedziała, może zdąże jeszcze przeczytać. Kurcze jak te dni sie dłużą....

tQCdp1

reklama
oj, dluza sie potwornie:-(jeszcze nie byloby tak zle, jakbym chcociaz do sklepu mogla wyjsc, posprzatac, czy zrobic cokolwiek:tak:
a tak to leze i nie mam sily na nic i sie nudze potwornie i co chwile zerkam na zegarek, zeby tylko doczekac powrotu meza z pracy, to kolejny dzien jakos minie...
mam nadzieje, ze jutro juz bede w stanie wyjsc z domu, bo jak nie to chyba oszaleje:wściekła/y:

ja tez leze cały czas, bo to co mam zrobic w ciągu 2 dni zrobie w 1, w tv nic nie ma wiec cały czas na necie. Dobrze ze jutro mąż ma wolne to chociaż do hipermarketu pojade. a w ogóle to mam strasznego lenia :(

tQCdp1

oj, dluza sie potwornie:-(jeszcze nie byloby tak zle, jakbym chcociaz do sklepu mogla wyjsc, posprzatac, czy zrobic cokolwiek:tak:
a tak to leze i nie mam sily na nic i sie nudze potwornie i co chwile zerkam na zegarek, zeby tylko doczekac powrotu meza z pracy, to kolejny dzien jakos minie...
mam nadzieje, ze jutro juz bede w stanie wyjsc z domu, bo jak nie to chyba oszaleje:wściekła/y:

no ja mam podobnie :baffled:
ostatnio u nas zimno i wietrzenie, więc na spacerki z małym nie wychodzie
i siedze od kilku dni w domu jak taki kret
depresja mnie złapie jak niebawem sie nie poprawi pogoda na tyle, zeby wyjść na spacer !!!!!!

i jeszcze do tego Paris jest mega marudna dzisiaj, dobrze, ze moja mama wzięła ją na spacer, bo ch... mnie prawie strzelił :eek:

hej dziewczyny

jutro moj dzien..... jak juz to mnie nie ruszy to nie wiem, powatpiewac zaczynam, ze kiedykolwiek w ogole urodze....:no:
probowalam wszystkie mozliwe naturalne sposoby wywolania porodu, ostatnio nawet masowalam sutki okolo 3 h i co????? i wielkie G! nic!
powoli sie zaczelam przezwyczajac, ze jak slonica bede z mala chodzic:tak:
z reszta mala jest taka cwana, ze kopie jak w 7mym miesiacu, nic sobie z tego nie robi, ze jutro jej dzien- ale to juz koniec, EXMISJA zatwierdzona.....
jak wroce to napisze, a teraz Was wszytskie pozdrawiam..... buziaki

hej dziewczyny

jutro moj dzien..... jak juz to mnie nie ruszy to nie wiem, powatpiewac zaczynam, ze kiedykolwiek w ogole urodze....:no:
probowalam wszystkie mozliwe naturalne sposoby wywolania porodu, ostatnio nawet masowalam sutki okolo 3 h i co????? i wielkie G! nic!
powoli sie zaczelam przezwyczajac, ze jak slonica bede z mala chodzic:tak:
z reszta mala jest taka cwana, ze kopie jak w 7mym miesiacu, nic sobie z tego nie robi, ze jutro jej dzien- ale to juz koniec, EXMISJA zatwierdzona.....
jak wroce to napisze, a teraz Was wszytskie pozdrawiam..... buziaki

Haha, skąd ja to znam :confused: :laugh2: :-D ;-) :-p

Powodzenia izadrzew!

reklama
Do góry