reklama
T
tigger
Gość
oj, dluza sie potwornie:-(jeszcze nie byloby tak zle, jakbym chcociaz do sklepu mogla wyjsc, posprzatac, czy zrobic cokolwiek
a tak to leze i nie mam sily na nic i sie nudze potwornie i co chwile zerkam na zegarek, zeby tylko doczekac powrotu meza z pracy, to kolejny dzien jakos minie...
mam nadzieje, ze jutro juz bede w stanie wyjsc z domu, bo jak nie to chyba oszaleje
a tak to leze i nie mam sily na nic i sie nudze potwornie i co chwile zerkam na zegarek, zeby tylko doczekac powrotu meza z pracy, to kolejny dzien jakos minie...
mam nadzieje, ze jutro juz bede w stanie wyjsc z domu, bo jak nie to chyba oszaleje
M
Melanie
Gość
oj, dluza sie potwornie:-(jeszcze nie byloby tak zle, jakbym chcociaz do sklepu mogla wyjsc, posprzatac, czy zrobic cokolwiek
no ja mam podobnie
ostatnio u nas zimno i wietrzenie, więc na spacerki z małym nie wychodzie
i siedze od kilku dni w domu jak taki kret
depresja mnie złapie jak niebawem sie nie poprawi pogoda na tyle, zeby wyjść na spacer !!!!!!
i jeszcze do tego Paris jest mega marudna dzisiaj, dobrze, ze moja mama wzięła ją na spacer, bo ch... mnie prawie strzelił
Hej Dziewczyny Ja Mam Termin Na Dzisiaj Do Porodu A Jak Narzie Nic Sie Nie Dzieje Nie Moge Sie Doczekac Kiedy Bede Tulic Moje Malenstwo. :-)
Dzieki Mam Nadzeje Ze To Nastapi Lada Dzien...............
hej dziewczyny
jutro moj dzien..... jak juz to mnie nie ruszy to nie wiem, powatpiewac zaczynam, ze kiedykolwiek w ogole urodze....
probowalam wszystkie mozliwe naturalne sposoby wywolania porodu, ostatnio nawet masowalam sutki okolo 3 h i co????? i wielkie G! nic!
powoli sie zaczelam przezwyczajac, ze jak slonica bede z mala chodzic
z reszta mala jest taka cwana, ze kopie jak w 7mym miesiacu, nic sobie z tego nie robi, ze jutro jej dzien- ale to juz koniec, EXMISJA zatwierdzona.....
jak wroce to napisze, a teraz Was wszytskie pozdrawiam..... buziaki
jutro moj dzien..... jak juz to mnie nie ruszy to nie wiem, powatpiewac zaczynam, ze kiedykolwiek w ogole urodze....
probowalam wszystkie mozliwe naturalne sposoby wywolania porodu, ostatnio nawet masowalam sutki okolo 3 h i co????? i wielkie G! nic!
z reszta mala jest taka cwana, ze kopie jak w 7mym miesiacu, nic sobie z tego nie robi, ze jutro jej dzien- ale to juz koniec, EXMISJA zatwierdzona.....
A
Agutek
Gość
hej dziewczyny
Haha, skąd ja to znam ;-)
Powodzenia izadrzew!
reklama
M
miloku
Gość
Jmm gratuluje
Laura sliczne imie
czekamy na relacje i foteczki
Laura sliczne imie
czekamy na relacje i foteczki