reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród czyli - Koniec naszej "drogi" tuż tuż

izadrzew- trzymam kciuki za jutrzejszy twój dzień
tigger- leż grzecznie w łóżeczku i daj znać w poniedziałek co ci położna powiedziała, może zdąże jeszcze przeczytać. Kurcze jak te dni sie dłużą....

tQCdp1

reklama
oj, dluza sie potwornie:-(jeszcze nie byloby tak zle, jakbym chcociaz do sklepu mogla wyjsc, posprzatac, czy zrobic cokolwiek:tak:
a tak to leze i nie mam sily na nic i sie nudze potwornie i co chwile zerkam na zegarek, zeby tylko doczekac powrotu meza z pracy, to kolejny dzien jakos minie...
mam nadzieje, ze jutro juz bede w stanie wyjsc z domu, bo jak nie to chyba oszaleje:wściekła/y:

ja tez leze cały czas, bo to co mam zrobic w ciągu 2 dni zrobie w 1, w tv nic nie ma wiec cały czas na necie. Dobrze ze jutro mąż ma wolne to chociaż do hipermarketu pojade. a w ogóle to mam strasznego lenia :(

tQCdp1

oj, dluza sie potwornie:-(jeszcze nie byloby tak zle, jakbym chcociaz do sklepu mogla wyjsc, posprzatac, czy zrobic cokolwiek:tak:
a tak to leze i nie mam sily na nic i sie nudze potwornie i co chwile zerkam na zegarek, zeby tylko doczekac powrotu meza z pracy, to kolejny dzien jakos minie...
mam nadzieje, ze jutro juz bede w stanie wyjsc z domu, bo jak nie to chyba oszaleje:wściekła/y:

no ja mam podobnie :baffled:
ostatnio u nas zimno i wietrzenie, więc na spacerki z małym nie wychodzie
i siedze od kilku dni w domu jak taki kret
depresja mnie złapie jak niebawem sie nie poprawi pogoda na tyle, zeby wyjść na spacer !!!!!!

i jeszcze do tego Paris jest mega marudna dzisiaj, dobrze, ze moja mama wzięła ją na spacer, bo ch... mnie prawie strzelił :eek:

hej dziewczyny

jutro moj dzien..... jak juz to mnie nie ruszy to nie wiem, powatpiewac zaczynam, ze kiedykolwiek w ogole urodze....:no:
probowalam wszystkie mozliwe naturalne sposoby wywolania porodu, ostatnio nawet masowalam sutki okolo 3 h i co????? i wielkie G! nic!
powoli sie zaczelam przezwyczajac, ze jak slonica bede z mala chodzic:tak:
z reszta mala jest taka cwana, ze kopie jak w 7mym miesiacu, nic sobie z tego nie robi, ze jutro jej dzien- ale to juz koniec, EXMISJA zatwierdzona.....
jak wroce to napisze, a teraz Was wszytskie pozdrawiam..... buziaki

hej dziewczyny

jutro moj dzien..... jak juz to mnie nie ruszy to nie wiem, powatpiewac zaczynam, ze kiedykolwiek w ogole urodze....:no:
probowalam wszystkie mozliwe naturalne sposoby wywolania porodu, ostatnio nawet masowalam sutki okolo 3 h i co????? i wielkie G! nic!
powoli sie zaczelam przezwyczajac, ze jak slonica bede z mala chodzic:tak:
z reszta mala jest taka cwana, ze kopie jak w 7mym miesiacu, nic sobie z tego nie robi, ze jutro jej dzien- ale to juz koniec, EXMISJA zatwierdzona.....
jak wroce to napisze, a teraz Was wszytskie pozdrawiam..... buziaki

Haha, skąd ja to znam :confused: :laugh2: :-D ;-) :-p

Powodzenia izadrzew!

reklama
Do góry