reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród czyli - Koniec naszej "drogi" tuż tuż

reklama
jak ja zazdroszcze tym, co juz maja mluszki przy sobie, wszystkim serdecznie gratuluje!!!!!!!!!!!:-)
ja czekam na sobote, bo niestety ale nadal zero objawow porodu, a termin mialam na 10-14, 22 mialam miec wywolanie, te co bedzie w sobote, ale ze jest wszystko ok, mala sie rusza, to zdecydowali, iz sobota bedzie odpowiednia, z reszta sadzili, iz do soboty po poprzednim masazu i oxytocynie powinnam sie stawic w szpitalu, a tu nic....:no:
plakac mi sie juz chce, jak pomysle o tym wszystkim...
w ogole nie moge sie zrelaksowac, ciagle podenerwowana jestem i mysle o tej cholernej sobocie.....
pozdrawiam wszystkie mamuski, te co juz sa i te ostatnie, co jeszcze czekaja:-) damy rade!:-)

Agutek, pisalam do niej smsa we wtorek i mi odpisała, ze urodziła Laurę. Wpisałam w rozdwojonych znane "parametry".

Aaa..super! Czyli jednak na Laurę się zdecydowała :happy:
Justine moje gratulacje!!!!:happy:

jak ja zazdroszcze tym, co juz maja mluszki przy sobie, wszystkim serdecznie gratuluje!!!!!!!!!!!:-)
ja czekam na sobote, bo niestety ale nadal zero objawow porodu, a termin mialam na 10-14, 22 mialam miec wywolanie, te co bedzie w sobote, ale ze jest wszystko ok, mala sie rusza, to zdecydowali, iz sobota bedzie odpowiednia, z reszta sadzili, iz do soboty po poprzednim masazu i oxytocynie powinnam sie stawic w szpitalu, a tu nic....:no:
plakac mi sie juz chce, jak pomysle o tym wszystkim...
w ogole nie moge sie zrelaksowac, ciagle podenerwowana jestem i mysle o tej cholernej sobocie.....
pozdrawiam wszystkie mamuski, te co juz sa i te ostatnie, co jeszcze czekaja:-) damy rade!:-)

Wiem co czujesz..współczuję :-(

po cesarce to chyba wypuszczają tak w 5,6 dobie

Jeśli wszystko jest w porządku to na 4 dobę wypuszczają. Przynajmniej u nas.

tigger- jak tam samopoczucie, mam nadzieje, że przeszło ci to chorubsko bo termin twój jest bliziutko, kurcze niedługo same zostaniemy w dwupakach. Chyba że ty też sie wyrobisz w weekend??
tQCdp1

reklama
Justine - gratulacje!!:-)Laura - sliczne imie:-):-)

izadrzew - trzymaj sie dzielnie, do soboty niewiele czasu zostalo:-)

kasia580 - chorubsko powoli przechodzi:-)z mezem umawiamy sie na rodzenie we wtorek, zebym na pewno zdazyla wyzdrowiec;-):-D
a tak na serio to w poniedzialek ide do poloznej i pewnie dostane termin wywolania:-(mala ma wiec jeszcze jakies 10-14 dni, zeby wyjsc z wlasnej nieprzymuszonej woli;-)

Do góry