T
tigger
Gość
to ile jeszcze zostało marcówek nierozpakowanych
ja, kasia580 i izadrzew:-)to wszytskie o ktorych mi wiadomo:-)
Justine pewnie w szpitalu jeszcze...ile dni po cesarce wypuszczaja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ile jeszcze zostało marcówek nierozpakowanych
ciekawe jak Justine?
do nikogo się nie odzywała?
Agutek, pisalam do niej smsa we wtorek i mi odpisała, ze urodziła Laurę. Wpisałam w rozdwojonych znane "parametry".
jak ja zazdroszcze tym, co juz maja mluszki przy sobie, wszystkim serdecznie gratuluje!!!!!!!!!!!:-)
ja czekam na sobote, bo niestety ale nadal zero objawow porodu, a termin mialam na 10-14, 22 mialam miec wywolanie, te co bedzie w sobote, ale ze jest wszystko ok, mala sie rusza, to zdecydowali, iz sobota bedzie odpowiednia, z reszta sadzili, iz do soboty po poprzednim masazu i oxytocynie powinnam sie stawic w szpitalu, a tu nic....
plakac mi sie juz chce, jak pomysle o tym wszystkim...
w ogole nie moge sie zrelaksowac, ciagle podenerwowana jestem i mysle o tej cholernej sobocie.....
pozdrawiam wszystkie mamuski, te co juz sa i te ostatnie, co jeszcze czekaja:-) damy rade!:-)
po cesarce to chyba wypuszczają tak w 5,6 dobie
po cesarce to chyba wypuszczają tak w 5,6 dobie