reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród czyli - Koniec naszej "drogi" tuż tuż

reklama
jak ja zazdroszcze tym, co juz maja mluszki przy sobie, wszystkim serdecznie gratuluje!!!!!!!!!!!:-)
ja czekam na sobote, bo niestety ale nadal zero objawow porodu, a termin mialam na 10-14, 22 mialam miec wywolanie, te co bedzie w sobote, ale ze jest wszystko ok, mala sie rusza, to zdecydowali, iz sobota bedzie odpowiednia, z reszta sadzili, iz do soboty po poprzednim masazu i oxytocynie powinnam sie stawic w szpitalu, a tu nic....:no:
plakac mi sie juz chce, jak pomysle o tym wszystkim...
w ogole nie moge sie zrelaksowac, ciagle podenerwowana jestem i mysle o tej cholernej sobocie.....
pozdrawiam wszystkie mamuski, te co juz sa i te ostatnie, co jeszcze czekaja:-) damy rade!:-)

Agutek, pisalam do niej smsa we wtorek i mi odpisała, ze urodziła Laurę. Wpisałam w rozdwojonych znane "parametry".

Aaa..super! Czyli jednak na Laurę się zdecydowała :happy:
Justine moje gratulacje!!!!:happy:

jak ja zazdroszcze tym, co juz maja mluszki przy sobie, wszystkim serdecznie gratuluje!!!!!!!!!!!:-)
ja czekam na sobote, bo niestety ale nadal zero objawow porodu, a termin mialam na 10-14, 22 mialam miec wywolanie, te co bedzie w sobote, ale ze jest wszystko ok, mala sie rusza, to zdecydowali, iz sobota bedzie odpowiednia, z reszta sadzili, iz do soboty po poprzednim masazu i oxytocynie powinnam sie stawic w szpitalu, a tu nic....:no:
plakac mi sie juz chce, jak pomysle o tym wszystkim...
w ogole nie moge sie zrelaksowac, ciagle podenerwowana jestem i mysle o tej cholernej sobocie.....
pozdrawiam wszystkie mamuski, te co juz sa i te ostatnie, co jeszcze czekaja:-) damy rade!:-)

Wiem co czujesz..współczuję :-(

po cesarce to chyba wypuszczają tak w 5,6 dobie

Jeśli wszystko jest w porządku to na 4 dobę wypuszczają. Przynajmniej u nas.

tigger- jak tam samopoczucie, mam nadzieje, że przeszło ci to chorubsko bo termin twój jest bliziutko, kurcze niedługo same zostaniemy w dwupakach. Chyba że ty też sie wyrobisz w weekend??
tQCdp1

reklama
Justine - gratulacje!!:-)Laura - sliczne imie:-):-)

izadrzew - trzymaj sie dzielnie, do soboty niewiele czasu zostalo:-)

kasia580 - chorubsko powoli przechodzi:-)z mezem umawiamy sie na rodzenie we wtorek, zebym na pewno zdazyla wyzdrowiec;-):-D
a tak na serio to w poniedzialek ide do poloznej i pewnie dostane termin wywolania:-(mala ma wiec jeszcze jakies 10-14 dni, zeby wyjsc z wlasnej nieprzymuszonej woli;-)

Do góry