hmmm...czyzbym sama zostala w dwupaku?kkasia580 - jestes jeszcze?
tigger- ja jeszcze też w dwupaku i jeszcze troszkę pobede, dopiero poniedziałek lub we wtorek wybieram sie do szpitala, a ty biedaczko się churuj, bo nie będziesz miałą siły jak już ci Mała będzie chciała wychodzić. Pozdrawiam
reklama
A
Agutek
Gość
tigger zdrówka życzę!
ja się całą ciążę trzymałam dzielnie, a po porodzie mnie dopadło :sick: na szczęście już przechodzi
widzę, że mam bratnią duszę na marcówkach, która podzieliła mój los współczuję ci kochana, bo wiem doskonale co czujesz i wiem, że ani trochę to nie jest miłe :-( życzę ci wytrwałości i cierpliwości
ja tez sie rozchorowalam na krótko przed porodem
czyży to jakiś objaw ;-)
ja się całą ciążę trzymałam dzielnie, a po porodzie mnie dopadło :sick: na szczęście już przechodzi
hejka
ja juz dawno po terminie 42 tydz sie zaczal, wczoraj mialam masaz szyjki macicy z oxytocyna w zelu i nic jakies male pobolewania tylko.... i czekam.... w sobote mam miec nastepna probe wywolania a jak to nie pomoze to w ndzle cesarka........................................................
mam juz troche dosc
widzę, że mam bratnią duszę na marcówkach, która podzieliła mój los współczuję ci kochana, bo wiem doskonale co czujesz i wiem, że ani trochę to nie jest miłe :-( życzę ci wytrwałości i cierpliwości
T
tigger
Gość
tigger- ja jeszcze też w dwupaku i jeszcze troszkę pobede, dopiero poniedziałek lub we wtorek wybieram sie do szpitala, a ty biedaczko się churuj, bo nie będziesz miałą siły jak już ci Mała będzie chciała wychodzić. Pozdrawiam
idziesz do szpitala na badanie czy masz wyznaczony termin cesarki?
a ja wlasnie musze sie wykurowac, tylko jakos nie bardzo chce mi przejsc ta choroba
T
tigger
Gość
tigger zdrówka życze!
dziekuje!!:-)
Naur - dla mnie moglby byc 23, nie ma problemu:-)tylko musze wyzdrowiec:-)
idziesz do szpitala na badanie czy masz wyznaczony termin cesarki?
a ja wlasnie musze sie wykurowac, tylko jakos nie bardzo chce mi przejsc ta choroba
dzwoniłam dzisiaj do mojego gina i kazał mi być na oddziale we wtorek rano czyli w srode chyba powinnam miec cesarke, a ty się kuruj bo naprawde nie bedziesz miała siły Dużo zdrówka ci życzę
T
tigger
Gość
to ja moze tez sie do srody wyrobie;-)
glupio byloby byc jedyna kwietniowka na marcowkach...
glupio byloby byc jedyna kwietniowka na marcowkach...
A
Agutek
Gość
ciekawe jak Justine?
do nikogo się nie odzywała?
reklama
malaga
Fanka BB :)
Też jestem ciekawa, co u niejciekawe jak Justine?
Podziel się: