reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród czyli - Koniec naszej "drogi" tuż tuż

hmmm...:baffled:czyzbym sama zostala w dwupaku?k:eek:kasia580 - jestes jeszcze?

tigger- ja jeszcze też w dwupaku i jeszcze troszkę pobede, dopiero poniedziałek lub we wtorek wybieram sie do szpitala, a ty biedaczko się churuj, bo nie będziesz miałą siły jak już ci Mała będzie chciała wychodzić. Pozdrawiam:)

jPmLp1

reklama
tigger zdrówka życzę!

ja tez sie rozchorowalam na krótko przed porodem :szok:
czyży to jakiś objaw :confused:;-)

ja się całą ciążę trzymałam dzielnie, a po porodzie mnie dopadło :sick: na szczęście już przechodzi :tak:

hejka

ja juz dawno po terminie:( 42 tydz sie zaczal, wczoraj mialam masaz szyjki macicy z oxytocyna w zelu i nic:( jakies male pobolewania tylko.... i czekam.... w sobote mam miec nastepna probe wywolania a jak to nie pomoze to w ndzle cesarka........................................................
mam juz troche dosc:(

widzę, że mam bratnią duszę na marcówkach, która podzieliła mój los:eek: współczuję ci kochana, bo wiem doskonale co czujesz i wiem, że ani trochę to nie jest miłe :-( życzę ci wytrwałości i cierpliwości :happy:

Czy ktoś zamierza urodzić jutro??
Bo jeśli tak to szczególnie powinszuję, sama jestem z 23 marca, pogoda zazwyczaj jest kiepska, ale za to barany są w porządku!

tigger- ja jeszcze też w dwupaku i jeszcze troszkę pobede, dopiero poniedziałek lub we wtorek wybieram sie do szpitala, a ty biedaczko się churuj, bo nie będziesz miałą siły jak już ci Mała będzie chciała wychodzić. Pozdrawiam:)

idziesz do szpitala na badanie czy masz wyznaczony termin cesarki?
a ja wlasnie musze sie wykurowac, tylko jakos nie bardzo chce mi przejsc ta choroba:wściekła/y:

idziesz do szpitala na badanie czy masz wyznaczony termin cesarki?
a ja wlasnie musze sie wykurowac, tylko jakos nie bardzo chce mi przejsc ta choroba:wściekła/y:

dzwoniłam dzisiaj do mojego gina i kazał mi być na oddziale we wtorek rano czyli w srode chyba powinnam miec cesarke, a ty się kuruj bo naprawde nie bedziesz miała siły :) Dużo zdrówka ci życzę :)

a3Crp1

reklama
Do góry