reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród czyli - Koniec naszej "drogi" tuż tuż

hihi...witajcie witajcie!
Justine i tigger życzę szybkiego rozpakowania się, bo wiem co czujecie tak czekając :yes:

reklama
Kurcze, ale te ostatnie dni się dłużą. Już bym chciała, żeby cos się zaczęło a tu od 2 dni boli mnie brzuch bo Wika się chyba juz szykuje, ale żadnych skurczy, totalna cisza. nie lubie tak czekać :(

tQCdp1

hmmm...:baffled:czyzbym sama zostala w dwupaku?k:eek:kasia580 - jestes jeszcze?

a ja sie rozchorowalam...:-(przez cala ciaze sie trzymalam, wszyscy w domu chorowali, a ja nic - i na sam koniec mnie dopadlo:wściekła/y:dzisiaj zasnelam dopiero o 7 rano, tak mi dokuczal katar i bol gardla:-(gdybym w takim stanie miala jechac rodzic, to kiepsko by ze mna bylo;-)
jeszcze w dodatku okulary mi sie polamaly, a nie mam jak wybrac sie do optyka kupic nowe:wściekła/y:jak pech to pech...

mam nadzieje, ze mala nie zdecyduje sie teraz wychodzic, bo rodzaca slepa i z cieknacym nosem bylabym do niczego;-):-D

ja tez sie rozchorowalam na krótko przed porodem :szok:
czyży to jakiś objaw :confused:;-)

oby jednak nie, nie mam sily na to teraz:-Dniech malenstwo poczeka jeszcze ze dwa dni...potem bedzie lepiej:-)
tak, dwa dni, to jest dobry pomysl - niech zrobi prezent tatusiowi, ktory biedny ma teraz osiem dni pracy z rzedu po 12 godzin:-(jak sie zacznie rodzic, to tatus dostanie wolne:-);-)

hejka

ja juz dawno po terminie:( 42 tydz sie zaczal, wczoraj mialam masaz szyjki macicy z oxytocyna w zelu i nic:( jakies male pobolewania tylko.... i czekam.... w sobote mam miec nastepna probe wywolania a jak to nie pomoze to w ndzle cesarka........................................................
mam juz troche dosc:(

izadrzew - trzymam kciuki, żeby Twoje dzieciątko już nie zwlekało i się szybciutko urodziło :-)

reklama
o, no prosze, jeszcze sie iza znalazla:-)jakos razniej sie robi:-)
trzymam kciuki za sobote!!a ty trzymaj za mnie, bo mi w sobote mija termin...;-):-)

Do góry