reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród czyli - Koniec naszej "drogi" tuż tuż

ja równiez podpisuję sie pod gratulacjami :tak:

domi03 serdeczne gratulacje
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Agutek!!!!GRATULACJE!!!!!Tyle godzin porodu... jesteś dzielna!!!!:tak::-)
TOLA witaj na świecie :-D-śliczne imię.
Życzę zdróweczka!!!!!
"Nie tylko dziecko przychodzi na świat poprzez matkę,lecz również matka poprzez dziecko".

Domi03- Tobie również GRATULUJE!!!:tak:

dziękuję :-) we właściwym wątku opiszę wam mój poród, jeśli tylko mała pozwoli, bo nie może zasnąć i mi ciągle marudzi ;-)

wczoraj z okazji Sw. Patryka zrobilismy sobie rundke po pubach:-)
myslalam, ze jak moje malenstwo bedzie mialo tyle wrazen to zdecyduje sie wyjsc...no i nic z tego:-(
ale zbliza sie 21 - pierwszy dzien wiosny:-)moze wtedy urodzimy?;-):-)

JustineMyMind, jestes tam jeszcze?czy juz rodzisz?:-)

Jestem tigger, cały czas w stanie podwójnym:baffled:
już sie moja siostra ze mnie nabija że już tak mi zostanie do końca życia...:szok:
zaczynam sie bać że ma racje :-D:szok:
Agutek juz Ci gratulowałam ale jeszcze raz to zrobie:):) :-) jak już malutka zaśnie opisz nam jak było....:tak:
tigger, obawiam sie że my tu nic nie mamy do powiedzenia i choćby nie wiem co byśmy robiły to dzieciątka wyjdą kiedy będą chciały :baffled: albo i nie :szok:

Agutku witaj s[powrotem
w koncu sie doczekalas tolci
jeszcze raz gratuluje

wlasnie ogladalqm fotki
Tolcia jest swietna:-)

reklama
Do góry