reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród czyli - Koniec naszej "drogi" tuż tuż

reklama
magdakap witaj z powrotem :happy:
ja coś czuję, że i tak u ciebie szybko nastąpi rozwiązanie sprawy więc czekam na wieści ;-)

A ja już po wizycie. Nadal się nie "rozwieram" ale tak czy owak w poniedziałek mam już iść do szpitala, tam mnie zbadają i ustala kiedy idę "pod nóż". No chyba, ze Młody wcześniej zacznie broic ;).

No to nie ma już odwrotu ;)....

Aaaa i w związku z tym, że od poniedziałku będę off line to mam prośbę ;) - jeśli któraś z Was zamierza teraz urodzić i być wciągnięta na listę to PROSZĘ URODZIĆ DO NIEDZIELI bo potem może mnie ok. tygodnia nie być, jeśli nie dłużej i będą zaległości ;).

Witajcie, witajcie....
coś widzę, że wszystkie dzis nienajlepiej sie czujemy:baffled:
Na orzeźwienie wklejam link do filmu o cesarce. Dla chętnych widzów o mocnych nerwach:szok: :-) :baffled: Ja obejrzałam!

Cesarka: Cesarean Childbirth From Hartford Hospital - Google Video

Magdakap nie przy jedzeniu ....;-) :baffled:

Ja też oglądam ale to strasznie długie jest!! I mi się ściąga długo. Mąż się nie chce skusić i mi powiedział, że jestem zboczona :-D . Może lepiej niech nie patrzy bo nie pójdzie ze mną na CC...:-D

Ja też po wizycie.
Jutro idę do szpitala :baffled: Wszystko niby pięknie, ładnie, ale...no właśnie lekarka stwierdziła, że łożysko się starzeje i maleje już ilość wód płodowych więc mam iść na obserwację. Jeśli w szpitalu mi potwierdzą to, to zostanę do porodu - będą mi robić próby oksytocynowe. Jeśli uznają, że jest ok (a jak lekarka powiedziała wszystko jest w dolnych granicach normy) to może mnie wypuszczą, ale żebym się nie nastawiała.
Szlag by to trafił, tak strasznie nie chciałam iść do szpitala...

witam dziewczyny
magda nie matrw sie bakteria bedzie dobrze zobaczysz
a teraz czekam na wiesci od ciebie

agutek wiec perwnie ciebie za chwilke beda wywolywac jak lozysko sie starzeje

ja dzisiaj po szpitalu i chcilei mnie zostawic ale wzielam ich na litosc i jutro znowu wracam na badania i obserwacje
zobaczymy co i jak

beda mnie jutro sprawdzac czy rozwarcie sie powiekszylo:dry:

reklama
Ja też po wizycie.
Jutro idę do szpitala :baffled: Wszystko niby pięknie, ładnie, ale...no właśnie lekarka stwierdziła, że łożysko się starzeje i maleje już ilość wód płodowych więc mam iść na obserwację. Jeśli w szpitalu mi potwierdzą to, to zostanę do porodu - będą mi robić próby oksytocynowe. Jeśli uznają, że jest ok (a jak lekarka powiedziała wszystko jest w dolnych granicach normy) to może mnie wypuszczą, ale żebym się nie nastawiała.
Szlag by to trafił, tak strasznie nie chciałam iść do szpitala...

Agutek, tak będzie lepiej:tak: Jak widac końcówka ciąży wcale nie jest taka łatwa jak by się mogło wydawać:no: Ale to już koniec!!!!!!!!!:-D :-D :-D :-D. Zdaj sie w ręce lekarzy i wracaj do Nas z maleństwem!

Do góry