reklama
A
Agutek
Gość
Wiecie najgorsze jest to, że ona sama powiedziała, że wszystko jest dobrze i ten szpital to tylko takie dmuchanie na zimne, bo ona tak woli. Owszem, wiadomo w ciąży lepiej być nadgorliwym, ale kurka sama powiedziała, że na poród sobie jeszcze poczekam, więc w tym szpitalu mogę leżeć jeszcze kupę czasu....
Ech mam doła, ale maluszek teraz najważniejszy...mam całą nockę nieprzespaną z nerwów.
Mam nadzieję, że jeśli będzie ok to lekarze się zlitują i mnie wypuszczą, albo przynamniej po pierwszej próbie mała zechce wyskoczyć.
Trzymajcie się, szybkich i łatwych porodów wam życzę.
Ech mam doła, ale maluszek teraz najważniejszy...mam całą nockę nieprzespaną z nerwów.
Mam nadzieję, że jeśli będzie ok to lekarze się zlitują i mnie wypuszczą, albo przynamniej po pierwszej próbie mała zechce wyskoczyć.
Trzymajcie się, szybkich i łatwych porodów wam życzę.
M
Melanie
Gość
kurcze ale tu jest ekscytująco :-)
laseczki, proszę o pozytywne nastawienie :-)
będzie dobrze
dodam jeszcze tylko, że do końca miesiąca tj do środy sobie jeszcze poćwiczę, potem zawieszam karnet, bo sie przeprowadzamy i będzie co robić
ostatnimi dniami czuje się słabo, mam mało energii ale podobno nadmiar energii występuje przed porodem ....
moja macica coraz częsciej się spina i coraz częściej już myślę o tym, że już nie jest tak jak kilka tygodni temu, już jest ciężko, tu boli, tam kłuje...
no i ciągle
mi duuuuuuuuuuuszno....
ale ja sie uparłam !!
w lutym nie rodze !!!!!
laseczki, proszę o pozytywne nastawienie :-)
będzie dobrze
dodam jeszcze tylko, że do końca miesiąca tj do środy sobie jeszcze poćwiczę, potem zawieszam karnet, bo sie przeprowadzamy i będzie co robić
ostatnimi dniami czuje się słabo, mam mało energii ale podobno nadmiar energii występuje przed porodem ....
moja macica coraz częsciej się spina i coraz częściej już myślę o tym, że już nie jest tak jak kilka tygodni temu, już jest ciężko, tu boli, tam kłuje...
no i ciągle
mi duuuuuuuuuuuszno....
ale ja sie uparłam !!
w lutym nie rodze !!!!!
debiutantka
Marcówka 2007
Witam Was mniej lub bardziej zestresowane Marcówki
Ja oczywiście po wczorajszych newsach mialam porodówkowy sen .
Malaga ja mam iśc w poniedz. na 8 do szpitala ale pod nóż na pewno wtedy mnie nie wezmą (chyba, że się coś zacznie dziać). Ma mnie zbadać ordynator (w pon. lub wt.) i on zadecyduje kiedy do CC. To pewnie zależy od tego ile będzie ciężarówek itp. A czy Tobie lekarz coś mówił o diecie przed CC??? Bo to jest operacja i chyba przed taką planowaną sa jakieś zalecenie (np. niejedzenie)...?
Agutek już pewnie w szpitalu a chyba ona jako jedna z nielicznych nie zostawila do siebie namiarów na zamkniętym wątku i jak się teraz dowiemy co i jak.....:-(
Mel mam nadzieję, że będziesz zdyscyplinowana i poczekasz z porodem , tak jak napisałaś ;-) . A film faktycznie harcorowy :-)
A swoją drogą to mnie się nadal wierzyć nie chce, że my dwupaki lada moment się rozpakujemy!!! Przecież dopiero co ZACIĄŻYŁYŚMY!!!
Wczoraj mnie Młody kopał i mu powiedziałam, że za tydzien o tej porze to już będzie pewnie machał nogami gdzie indziej
Ja oczywiście po wczorajszych newsach mialam porodówkowy sen .
Malaga ja mam iśc w poniedz. na 8 do szpitala ale pod nóż na pewno wtedy mnie nie wezmą (chyba, że się coś zacznie dziać). Ma mnie zbadać ordynator (w pon. lub wt.) i on zadecyduje kiedy do CC. To pewnie zależy od tego ile będzie ciężarówek itp. A czy Tobie lekarz coś mówił o diecie przed CC??? Bo to jest operacja i chyba przed taką planowaną sa jakieś zalecenie (np. niejedzenie)...?
Agutek już pewnie w szpitalu a chyba ona jako jedna z nielicznych nie zostawila do siebie namiarów na zamkniętym wątku i jak się teraz dowiemy co i jak.....:-(
Mel mam nadzieję, że będziesz zdyscyplinowana i poczekasz z porodem , tak jak napisałaś ;-) . A film faktycznie harcorowy :-)
A swoją drogą to mnie się nadal wierzyć nie chce, że my dwupaki lada moment się rozpakujemy!!! Przecież dopiero co ZACIĄŻYŁYŚMY!!!
Wczoraj mnie Młody kopał i mu powiedziałam, że za tydzien o tej porze to już będzie pewnie machał nogami gdzie indziej
malaga
Fanka BB :)
Moja lekarka jest lepsza - wiecie kiedy mi się kazała zgłosić do szpitala w związku z tą moją cesarką???? 5 marcaMalaga ja mam iśc w poniedz. na 8 do szpitala ale pod nóż na pewno wtedy mnie nie wezmą (chyba, że się coś zacznie dziać). Ma mnie zbadać ordynator (w pon. lub wt.) i on zadecyduje kiedy do CC. To pewnie zależy od tego ile będzie ciężarówek itp. A czy Tobie lekarz coś mówił o diecie przed CC??? Bo to jest operacja i chyba przed taką planowaną sa jakieś zalecenie (np. niejedzenie)...?
Nie "chwaliłam się" jej, że mam "załatwioną" cesarkę na jutro.. Jakoś tak głupio mi było jej o tym mówić...
Co do diety - nic mi lekarz nie powiedział Ale sama zdecydowałam, że dziś już nie jem obiadu ani kolacji, tylko jakieś owoce, a jutro głodówa
M
Melanie
Gość
pij wode Malaguś
debiutantka
Marcówka 2007
Malaga ta Twoja "państwowa" lekarka to w ogóle jakaś luzara . Dobrze, że Ci się ten lekarz trafił bo z tamtą to w ogóle mogłoby sie okazać, że "oleje" wskazanie do CC.
Ja wczoraj zapomniałam spytać o pewnie logistyczne rzeczy zwiazane z CC u nas w szpitalu, np. co wlasnie z tą głodówką, w czym się rodzi itp. Koleżanka, która miała w piatek CC wczoraj chyba wrócila do domu ale nie będę jej głowy zawracać bo się pewnie odnajduje w nowej rzeczywistości z synkiem .
Malaga a Ty to w ogóle czujesz co za WIELKI DZIEŃ Cię jutro czeka?? :-) To się aż w głowie nie mieści!! Ja się na pewno poryczę jak bóbr jak zobaczę SWOJE DZIECKO!! Toż to CUD NATURY!!
Ja wczoraj zapomniałam spytać o pewnie logistyczne rzeczy zwiazane z CC u nas w szpitalu, np. co wlasnie z tą głodówką, w czym się rodzi itp. Koleżanka, która miała w piatek CC wczoraj chyba wrócila do domu ale nie będę jej głowy zawracać bo się pewnie odnajduje w nowej rzeczywistości z synkiem .
Malaga a Ty to w ogóle czujesz co za WIELKI DZIEŃ Cię jutro czeka?? :-) To się aż w głowie nie mieści!! Ja się na pewno poryczę jak bóbr jak zobaczę SWOJE DZIECKO!! Toż to CUD NATURY!!
reklama
malaga
Fanka BB :)
W sumie fajna babka, ale za bardzo luzara, nie??Malaga ta Twoja "państwowa" lekarka to w ogóle jakaś luzara . Dobrze, że Ci się ten lekarz trafił bo z tamtą to w ogóle mogłoby sie okazać, że "oleje" wskazanie do CC.
Czuję, czuję debiutantko Ja ryczę na samo wyobrażenie jak to będzie - jak mi synusia pokażą, położą na piersi
Mel - właśnie zamierzam pić, pić, pić Wodę ;-)
Podziel się: