reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród czyli - Koniec naszej "drogi" tuż tuż

Macie rację, troche sie wpycham przed szereg:tak: Gdybym nie musiała juz odstawić leków i zdjąć krążka to pewnie dotrwałabym do terminu ale w moim przypadku marne szanse;-) . Kobietki po odstawieniu fenoterolu rodzą w różnych terminach ale jeśli dochodzi do tego jeszcze rozwarcie wewnętrzne i krótka, rozpulchniona szyjka to akcja może się zacząć naprawdę błyskawicznie:tak: Tak twierdzą lekarze, ale i ich natura czasami zaskakuje:-)

reklama
Macie rację, troche sie wpycham przed szereg:tak: Gdybym nie musiała juz odstawić leków i zdjąć krążka to pewnie dotrwałabym do terminu ale w moim przypadku marne szanse;-) . Kobietki po odstawieniu fenoterolu rodzą w różnych terminach ale jeśli dochodzi do tego jeszcze rozwarcie wewnętrzne i krótka, rozpulchniona szyjka to akcja może się zacząć naprawdę błyskawicznie:tak: Tak twierdzą lekarze, ale i ich natura czasami zaskakuje:-)

magdakap najważniejsze, że udało ci się dotrwać do końca tego 37 tygodnia i ciąża jest donoszona i nic już jej nie grozi :tak: :happy:

No właśnie Agutek, czyli chyba nie ma możliwości, żeby tych kolejnych wpisów dokonywały różne osoby....
Bo jeśli tylko osoba zakładającą (tak jak np. Malaga listę Marcówek) ma możliwość uzupełniania to będą zaległości jak wyląduje na porodówce.... :(. Dlatego się zastanawiam czy jest jakaś opcja żeby więcej osób mogło potem ten wątek uzupełniać....

A w ogóle gdzie znaleźć info kto jest naszym moderatorem...?? Mel pewnie wie bo ona załatwiała zamknięty wątek... ale jeszcze jej nie ma on line.

Debiutantko wątek można już założyć, a ja napiszę do anislu - admina, żeby go przykleiła :tak:

bogda serdeczne gratulacje dla Ciebie i dla męża oraz życzenia wszystkiego co najlepsze w życiu dla małej Hanki
:-):-):-):-):-):-)

Baby%20Girl.jpg

Ciociu Mealnie, dla Naszych bąbelków też takie ładne prezenty przewidziałaś?;-) :-) ;-) Słodkie:-) Pamietaj, że u mnie synuś:happy: Róż odpada:happy:

Serdeczne gratulacje do dzielnej Bogdy i ślicznej malutkiej Hanusi !!!:-):-):happy::happy::-):-)

Wracaj do nas jak najszybciej bo nie moge sie doczekać relacji "jak było" :-p:-p:-p

w sumie to mogłabym już urodzić bo nie mogę się doczekać córeczki:-) ale znając życie to jak tylko dostane jakiś skurcz to odrazu mi przejdzie ochota na rodzenie:no:

:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

W trakcie porodu napewno nie jest za ciekawie jeśli chodzi o ból, ale mimo to ja już chcę żeby to się zaczęło. Pocieszam się, że nie ja pierwsza i nie ostatnia.:tak: Gorzej będę się czuła jak Wy już będziecie po, z Waszymi maleństwami w ramionach i będziecie zapominały o bólu, a ja dopiero będę to przeżywała.

reklama
Jak miałyście robione KTG to wyszło wam że macie skurcze, bo mi tak, ale ja ich w ogóle nie czułam. A na wydruku nie wyglądały na małe.:baffled:

Do góry