reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród czyli - Koniec naszej "drogi" tuż tuż

reklama
Dziewczyny teraz musimy założyc nowy wątek z parametrami marcowych - niemarcowych dzieci ale dobrze by było żeby sie dało go uzupełniac w pierwszym poście.... wiecie jak to technicznie rozwiązać?

gratulacje!!!! tak dużego skarba!!!

czekamy na zdjęcia i wrażenia z porodu. Nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę, że już możesz przytulać i całować swoją ukochaną córeczkę. My musimy jeszcze poczekać.:-(

Dziewczyny teraz musimy założyc nowy wątek z parametrami marcowych - niemarcowych dzieci ale dobrze by było żeby sie dało go uzupełniac w pierwszym poście.... wiecie jak to technicznie rozwiązać?

musisz załozyć wątek
poprosić moderatora o jego przyklejenie - wtedy będzie zawsze u góry na wątku marcówek
i edytować za każdym razem pierwszego posta, w którym będziesz wpisywać dane po urodzeniu każdego dzieciaczka ;-)

niestety ja nie wiem, ale fajnie by było gdyby była taka lista dzieciaczków marcowych, a raczej dzieciaczków marcóweczek:laugh2:

No właśnie Agutek, czyli chyba nie ma możliwości, żeby tych kolejnych wpisów dokonywały różne osoby....
Bo jeśli tylko osoba zakładającą (tak jak np. Malaga listę Marcówek) ma możliwość uzupełniania to będą zaległości jak wyląduje na porodówce.... :(. Dlatego się zastanawiam czy jest jakaś opcja żeby więcej osób mogło potem ten wątek uzupełniać....

A w ogóle gdzie znaleźć info kto jest naszym moderatorem...?? Mel pewnie wie bo ona załatwiała zamknięty wątek... ale jeszcze jej nie ma on line.

Z tego co wiem to niestety nie...tylko autor tekstu, moderator lub administrator może zmienić jego treść...a wiadomo, że nie będziemy im tym głowy zawracać ;-) także na czas nieobecności powstają zawsze drobne opóźnienia...

Z tego co wiem to niestety nie...tylko autor tekstu, moderator lub administrator może zmienić jego treść...a wiadomo, że nie będziemy im tym głowy zawracać ;-) także na czas nieobecności powstają zawsze drobne opóźnienia...

No to ja jeszcze poczekam na Mel żeby spytać jak to z tym moderatorem jest a potem się założy wątek "rozdwojonych" ;-) .
Dane takie jak u lutówek mają, no nie? Czyli:
- data urodzenia
- wymiary
- płeć oczywiście
- rodzaj porodu
- tydzień i dzień ciązy, w którym odbył się poród
- punkty Apgar
- zdjęcie (też chcemy??)

Jeśli macie jakieś uwagi / propozycje to piszcie :-)

reklama
Do góry