reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród czyli - Koniec naszej "drogi" tuż tuż

reklama
NO i PIĘKNIE! MAMY LUTOWO - MARCOWĄ HANIĘ :tak: :tak: :tak:
BOGNA - GRATULUJE CI SERDECZNIE - PRZYBYWAJCIE SZYBKO DO DOMU I POKAZUJCIE NAM ZDJECIA.

Nooo Malaga u Ciebie to już jest naprawdę KOŃCOWE ODLICZANIE :szok: . W ten piątek idziesz do szpitala i od razu "pod nóż" czy najpierw Cię przebadają czy coś?
Mam mieć usg i pewnie wywiad w związku ze znieczuleniem :tak:

malaga zuch dziewczyna!
:-) :-)

Powoli zaczyna mnie męczyć to czekanie, ale skoro mała nie chce to trudno, niech siedzi w tym brzuchu jeszcze. Mam tylko nadzieję, że wszystko jest ok :tak: :-)
Agutek - na pewno wszystko jest ok :tak: I już niedługo będziesz się Tolą chwalić :-)

Miloku fajnie ze juz wrocilas:tak:
Miloku - też się cieszę, że wróciłaś :-) No i już zaprawiona jesteś "porodowo" ;-) :-D

No to drogie Marcóweczki podaję co następuje :-D :

4 MINUTY PO DRUGIEJ URODZIŁA SIĘ HANIA. 3950 WAGI 59 CM. JEST ŚLICZNA JAK MAMUSIA I DUZA JAK TATUŚ!/ BOGDA

GRATUUUUUUUUUUUUULAAAAAAACCCCJJJJJEEEE DLA BOGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulacje bogda :-) Ale super!!!! :-D

BOGDA - SERDECZNIE GRATULUJĘ! WRACAJCIE SZYBCIUTKO DO DOMCIU! DUŻO ZDRÓWKA, MLECZKA W PIERSIUCHACH, PRZYTULACZKÓW Z HANECZKĄ I ..........:-)

Debiutantko - dobry pomysł z nowym wątkiem.​

BOGDA - OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE I TATUSIA!!I CALUSKI DLA SLICZNEJ I DUZEJ HANI!!:-):-):-)

No to sie zaczelo... teraz to juz chyba pojdzie szybko, co?nastepne w kolejce magda i malaga, a kto potem?:-):-)

Widać że i marcówki się zaczynają nam rozdwajać.
Wielkie gratulacje dla rozdwojonej już Bogdy niech malutka się zdrowo chowa.
Rybcia_21 z córeczką Kwietniową 2006

reklama
Do góry