debiutantka
Marcówka 2007
Naszym moderatorem jest bodajże Aletka i Elżbietka
No wlaśnie znalazłam na jakiejś liście moderatorów i Aletka jest moderatorem "marca 2007". Właśnie do niej piszę .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Naszym moderatorem jest bodajże Aletka i Elżbietka
Mam mieć usg i pewnie wywiad w związku ze znieczuleniemNooo Malaga u Ciebie to już jest naprawdę KOŃCOWE ODLICZANIE . W ten piątek idziesz do szpitala i od razu "pod nóż" czy najpierw Cię przebadają czy coś?
:-) :-)malaga zuch dziewczyna!
Agutek - na pewno wszystko jest ok I już niedługo będziesz się Tolą chwalić :-)Powoli zaczyna mnie męczyć to czekanie, ale skoro mała nie chce to trudno, niech siedzi w tym brzuchu jeszcze. Mam tylko nadzieję, że wszystko jest ok :-)
Miloku - też się cieszę, że wróciłaś :-) No i już zaprawiona jesteś "porodowo" ;-)Miloku fajnie ze juz wrocilas
Gratulacje bogda :-) Ale super!!!!No to drogie Marcóweczki podaję co następuje :
4 MINUTY PO DRUGIEJ URODZIŁA SIĘ HANIA. 3950 WAGI 59 CM. JEST ŚLICZNA JAK MAMUSIA I DUZA JAK TATUŚ!/ BOGDA
GRATUUUUUUUUUUUUULAAAAAAACCCCJJJJJEEEE DLA BOGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!
malaga Ty się nie wykręcaj miloku jesteś następna w kolejceJutro do szpitala idzie też miloku Może i ona zacznie rodzić??