reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród czyli - Koniec naszej "drogi" tuż tuż

Właśnie dziś coś ruszyło z tą moją cesarką i poczułam, jak to już blisko :szok: W przyszłym tygodniu idę do lekarza, u którego chcę "rodzić".. Powiedział, że ze dwa razy muszę do niego przyjść, przebada mnie i jak skończę 38 tydzień umówimy się na konkretny dzień i zrobi mi cesarkę :tak:
Nie muszę chyba mówić, że to "załatwiany" lekarz?? ;-) Moja lekarka nie ma dyżurów w szpitalu, a ja nie chcę iść w ciemno do szpitala, gdzie nikogo nie znam i czekać, aż ktoś się mną zajmie..

rany to juz tak blisko :szok:
chyba bedziesz pierwsza

reklama
chyba najbardziej zaawansowaną ciążę ma bogda, no i roksi ma ponoć dużego szkraba :tak:
ja nie mam nic przeciwko rozdwajaniu się w lutym, ale w jego drugiej połowie, po 38 tc ;-)

chyba najbardziej zaawansowaną ciążę ma bogda, no i roksi ma ponoć dużego szkraba :tak:
ja nie mam nic przeciwko rozdwajaniu się w lutym, ale w jego drugiej połowie, po 38 tc ;-)
aż się boję ten dzisiejszy skórcz:confused: idę jutro do lekarza ale nie wiem czy będzie mnie tylko badał czy zrobi też usg:confused: mógłby zrobic dowiedziałabym się ile mała waży

No dziewczyny, to chyba stanie się niebawem jeden z najgorętszych wątków na marcówkach ;-)
Tak naprawdę, lada dzień, niektóre z nas mogą wylądować już na porodówce :szok:
Czujecie to? że to już tak strasznie blisko??

No dziewczyny, to chyba stanie się niebawem jeden z najgorętszych wątków na marcówkach ;-)
Tak naprawdę, lada dzień, niektóre z nas mogą wylądować już na porodówce :szok:
Czujecie to? że to już tak strasznie blisko??
Agutek to taka cicha woda:laugh2: kto wie może pierwsza się rozkręci:-D :-D :-D :-D :-D

Agutek to taka cicha woda:laugh2: kto wie może pierwsza się rozkręci:-D :-D :-D :-D :-D

o nie! :laugh2:
fakt - miłoby było zobaczyć swoje maleństwo w końcu, ale rozsądek bierze górę - wiem, że musi jeszcze podrosnąć i daję sobie jeszcze 3-4 tygodnie przynajmniej na bycie w rozreklamowanym "stanie błogosławionym" :-p

ja tam jednak stawiam na ciebie roksi i bogdę :-p :-D
o przepraszam, ja rodzic nie moge jeszcze bo jestem w proszku.
dziekuje za uwage.

anija to mocno zaciskaj nogi coby Julek sie nie pchał za szybko na ten świat ;-)

fakt faktem, że to naprawdę już blisko i zaczynam się cykać :szok: :-D

ja musze zaciskać nogi i to mocno:-D bo mój gin jedzie na narty od 10 - 18 lutego:wściekła/y: także nie ma mowy o rodzeniu w tych dniach:no: po 18 moge rodzić:tak:

reklama
Do góry