reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród czyli - Koniec naszej "drogi" tuż tuż

ja musze zaciskać nogi i to mocno:-D bo mój gin jedzie na narty od 10 - 18 lutego:wściekła/y: także nie ma mowy o rodzeniu w tych dniach:no: po 18 moge rodzić:tak:

a będziesz z nim rodzić, że na niego czekasz?

moja własnie od dzisiaj do 14 lutego jest na urlopie, a na wizytę zaprosiła mnie dopiero 21-go...i wcale mi się to nie podoba :baffled:

reklama
Mój ginekolog też się zmywa! Ale 12 lutego już będzie do mojej dyspozycji :tak: Czyli co? Ja mogę wcześniej? :no: O nie! Tyle wytrzymałam, że zrobiłam się zachłanna i chcę dotrzymać do 37 tc, o!;-)

co ci wszyscy lekarze tak się ewakuują w lutym??
muszę o tym pamiętać jak będę planować drugą ciążę, żeby końcówka przypadała najwcześniej w kwietniu :-D :-D

Nic specjalnego - Bródno. Tam leżałam na patologii. Nie ma tłoku i najbliżej miejsca zamieszkania. Mati rodziłam na wypasionej Karowej i nie wspominam dobrze. Wiem, że Żelazna the best ale z ulicy nie ma sznas. Wolę się nie stresować. Bo Ty na Żelaznej, prawda?:-D

to ja juz wiem ze naturalny porod bede miala

lozysko sie podnioslo i juz jest oki

ale teraz to ja juz nie jestem przekonana czy ni wolalabym casarki
ttylko ze po naturalnym to chyba szybciej sie goi wszystko i wogule

teraz juz mam cykora
:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

Nic specjalnego - Bródno. Tam leżałam na patologii. Nie ma tłoku i najbliżej miejsca zamieszkania. Mati rodziłam na wypasionej Karowej i nie wspominam dobrze. Wiem, że Żelazna the best ale z ulicy nie ma sznas. Wolę się nie stresować. Bo Ty na Żelaznej, prawda?:-D

mam taki zamiar, ale moze nie byc miejsc

reklama
Do góry