reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród czyli - Koniec naszej "drogi" tuż tuż

to ja juz wiem ze naturalny porod bede miala

lozysko sie podnioslo i juz jest oki

ale teraz to ja juz nie jestem przekonana czy ni wolalabym casarki
ttylko ze po naturalnym to chyba szybciej sie goi wszystko i wogule

teraz juz mam cykora
:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

miloku no to dobrze, że łożysko przewędrowało sobie :happy:
a synek ma już główkowe ułożenie?

reklama
miloku no to dobrze, że łożysko przewędrowało sobie :happy:
:tak:

Mój synuś (chyba, bo lekarz wczoraj nie widział i nie potwierdził ;-)) też już główką w dół :tak:

Wstępny termin porodu - 23 luty..

Jeśli się okaże, że dzidziuś malutki, to trzeba będzie przesunąć....

Malaga to niewykluczone, że pomimo przesunięcia i tak się z terminami pokryjemy...:). Ja ide 14 go do lekarki i już mi pewnie powie kiedy mam iśc na tę CC.

agutek juz sie synek glowka w dol ulozyl i czeka :tak: :-D

dziewczyny no co tu siedzieje same lutowki nam sie szykuja

ja sie przed kolejke nie pcham

zaraz lutowki sie zdenerwyja ze im sie w terminy marcowki wciskaja:-D :-D :-D :tak:

to ja juz wiem ze naturalny porod bede miala

lozysko sie podnioslo i juz jest oki

ale teraz to ja juz nie jestem przekonana czy ni wolalabym casarki
ttylko ze po naturalnym to chyba szybciej sie goi wszystko i wogule

teraz juz mam cykora
:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

to gratuluję, że będziesz mogła to przeżywać w sposób naturalny :-)

jak tak dalej pójdzie to malaga, debiutantka, bogda i roksi rozdwoją nam się w lutym :szok: :-D
halo halo dziewczyny - my marcówki przecież ;-) :laugh2:

a mój organizm nie daje mi zadnych sygnałów nadchodzącego porodu - zadnych skurczy, totalnie nic, zer, nul :no:

ostatnio jak byłam u lekarza to powiedziałam mu że mam coś w rodzaju upławów ciągle leci ze mnie śluz ale kolor ma normalny:tak: a on przepisał mi jakieś tabletki dopochwowe teraz po nich to dopiero mam zalanie czasami się zastanawiam czy to nie wody:confused:

reklama
Roksi, a to czasem nie czop sluzowy?on tak czasem wycieka, kilka godzin,dni przed porodem!

Do góry