reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Porady na CITO!

reklama
W szpitalu jak wtedy bylam to mowili tez ze jak dziec ma chore uszy to ciezko mu ulezec na pleckach, wrzeszczy i placze okropnie. No i tak gadali ze Laura ma chore uszy bo byla nieodkladalna. Tyle, ze jak ona robi awanture to nigdy nie mozna jej odlozyc:/ bo ja caly blok slyszy.

Po moich przezyciach proponuje do lekarza z Franiem.

s.michalina Melka poci sie przy karmieniu?
bo cos mi dzwoni tylko nie wiem czy w dobrym kosciele, wiwc wrazie co upomnijcie/poprawcie. ale czy takie pocenie sie na karczku nie ma wplywu na niedobor wit. D?? kurde, no gdzies cos o tym czytalam... sprobuje odnalezc cos wiecej...

Kasiuchna - cycanie to dla dziecka duzy wysilek. Dlatego sie poci...

Ja mam taki problem:

W nocy, od ok tygodnia, Adas sie drze. Daje mu cyca a on szarpie sie z nim od godz do 2 godz ... Malo mu leci? zmiana piersi niezawsze pomaga... On jest taki sztywny i w szale. Jak mam go na rekach, to ledwo trzymam :(

Gosia, ja wlasnie nie wiem :( zeby poznaje, bo wtedy placze i jezdzi palcem w buzi, albo wyciera we mnie buzie. Daje mu teraz lacidoenter zamiast lacidobaby... Moze to to faktycznie... Juz dzis dostal, ale jutro wroce do poprzedniego i zobaczymy... Dzieki

Na glod mi to nie wyglada, bo wypluwa cyca, ale z drugiej strony, czasami rzuca sie na druga piers

Witek jak się złości przy cycu to albo go kupka męczy- wtedy masuje brzuszek i idzie kupa, albo chce spać ale walczy ze snem, wtedy mąż go polula i daje mi takiego spokojnego do karmienia. Czasem też się chce rozglądać i się szarpie, wtedy chodzę po pokoju i karmię na stojąco. Ale bywały takie dni że walił we mnie rękami i był zły i czasem drugi cyc pomagal a czasem nie. To chyba był kryzys laktacyjny, bo przeszło po tygodniu z hakiem.

Mały ma wysypke na brzuszku takie czerwone kropeczki nie wystają, coś jak potowki. Alergia może się tak objawiać? Zjadlam ciasto czekoladowe, więc jest potencjalny alergen.

Będę próbowac dziś do dermatologa, bo mnie wysypalo w niedzielę tyle że na ramionach i lydkach i muszę się upewnić, że to nie jest zakaźne.

reklama
Do góry