reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Porady na CITO!

mój sie obraca na brzuch tylko przez lewą stronę, i ciągnie głowę ale jak nie lezy na płask tylko na bujaku lub na rękach

reklama
Elifit właśnie mi też się Melka pocić zaczęła mocno. Po karmieniu cały kark ma mokry a kiedyś tak nie było.
My nq szyjce mamy non stop ostatnio czerwone paski jakby po powieszeniu. Nic nie pomaga :/ to pewnie od ulewania, śliny i potu. W tych faldkach wszystko się zbiera.

Elifit zdjęcie wrzycaj.

Chyba zdjęcie niepotrzebne. To na bank ciemieniucha i na bank od potu. Próbowałam grzebyczkiem wyczesać ale pewnie dopiero po kąpieli zejdzie.
Michalina ja już teraz Zuze ubieram w body z krótkim po domu bo chyba jej gorąco w długim. Przez to ciepło na dworze znów mam gorąco w chacie.

Hania preferuje prawa stronę.jak jest w bujaku tez podnosi główkę.
Rzeczywiście ciepło się zrobiło,Hania tez czasami w krótkim rekawku jest w domku.ja tylko krótki rękaw bo ciepło mamy

dziewczyny ratujcie mały mi sie drze od dwoch godzin i nie wiemczy to nie uszy jak to poznac i jak w razie wu moge mu troszke ulzyc zanim dotre do lekarza;/

reklama
Do góry