reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poradnik pielęgnacji dziecka

kota- nie pamiętam, jak to było z tą witaminką, ale Ty chyba jutro masz wizyte u lekarza to spytaj. My dopiero 14go na szczepienie

Nie mogę sie teraz dokopać a któraś pisała o domowym sposobie na ciemieniuche żeby jakimś masłem smarować czy czymś ? Ostatecznie kupię Ciemieniuszke w aptece na to dziadostwo :eek:

reklama
E co się stanie jak wit. K podaje się dłużej? Mam kapsułki KiD, Emi kończy 3 miesiące za tydzień a mam jeszcze ok. 20 kapsułek i nie wiem czy mogę je podać czy lepiej wyrzucić i kupić tylko D?

E co się stanie jak wit. K podaje się dłużej? Mam kapsułki KiD, Emi kończy 3 miesiące za tydzień a mam jeszcze ok. 20 kapsułek i nie wiem czy mogę je podać czy lepiej wyrzucić i kupić tylko D?

Wydaje mi sie ze nic sie nie stanie, ja podawalam tak z Patrykiem poprostu zostal mi listek K i podalam ja do konca.

freiya ja tez jestem zdania ze mozesz podac spokojnie, przy Kamilu mialam podobnie i dokonczylam podawac,bo lekarka powiedziala ze nic sie nie dzieje i tym bardziej nei zaszkodzi, co wiecej nei karmiłam juz go wtedy piersią...

Basenik basen brodzik dla niemowląt GERMANY nowy (2174065367) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

co sadzicie o tym baseniku? Z racji, ze mam tylko prysznic a lebnka wiecznie nie bedzie sie kapac w wanience zastanawiam sie jak rozwiazac problem kapieli, przeciez nie bede jej kapac w prysznicu, bo kapiel ma byc rowniez zabawa...

Basenik fajny tylko rozważ czy będzie Wam rodzicom wygodnie sie kąpać, bo za każdym razem będzie trzeba basenik wyciągać i gdzieś odkładać czyli i miejsca musi być dużo.
Jak na działce robiliśmy remont to z myślą o dzieciach kupiliśmy wysoki brodzik antypoślizgowy z siedziskiem.

reklama
no wlasnie rozwazamy prysznic z wysokim brodzikiem, lub mini wanna, ale jeszcze nie teraz...wynajmujemy te mieszkanie, a jak pojdziemy na swoje napenwo bedzie wanna

Do góry