reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poradnik pielęgnacji dziecka

kota- nie pamiętam, jak to było z tą witaminką, ale Ty chyba jutro masz wizyte u lekarza to spytaj. My dopiero 14go na szczepienie

Nie mogę sie teraz dokopać a któraś pisała o domowym sposobie na ciemieniuche żeby jakimś masłem smarować czy czymś ? Ostatecznie kupię Ciemieniuszke w aptece na to dziadostwo :eek:

reklama
E co się stanie jak wit. K podaje się dłużej? Mam kapsułki KiD, Emi kończy 3 miesiące za tydzień a mam jeszcze ok. 20 kapsułek i nie wiem czy mogę je podać czy lepiej wyrzucić i kupić tylko D?

E co się stanie jak wit. K podaje się dłużej? Mam kapsułki KiD, Emi kończy 3 miesiące za tydzień a mam jeszcze ok. 20 kapsułek i nie wiem czy mogę je podać czy lepiej wyrzucić i kupić tylko D?

Wydaje mi sie ze nic sie nie stanie, ja podawalam tak z Patrykiem poprostu zostal mi listek K i podalam ja do konca.

freiya ja tez jestem zdania ze mozesz podac spokojnie, przy Kamilu mialam podobnie i dokonczylam podawac,bo lekarka powiedziala ze nic sie nie dzieje i tym bardziej nei zaszkodzi, co wiecej nei karmiłam juz go wtedy piersią...

Basenik basen brodzik dla niemowląt GERMANY nowy (2174065367) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

co sadzicie o tym baseniku? Z racji, ze mam tylko prysznic a lebnka wiecznie nie bedzie sie kapac w wanience zastanawiam sie jak rozwiazac problem kapieli, przeciez nie bede jej kapac w prysznicu, bo kapiel ma byc rowniez zabawa...

Basenik fajny tylko rozważ czy będzie Wam rodzicom wygodnie sie kąpać, bo za każdym razem będzie trzeba basenik wyciągać i gdzieś odkładać czyli i miejsca musi być dużo.
Jak na działce robiliśmy remont to z myślą o dzieciach kupiliśmy wysoki brodzik antypoślizgowy z siedziskiem.

reklama
no wlasnie rozwazamy prysznic z wysokim brodzikiem, lub mini wanna, ale jeszcze nie teraz...wynajmujemy te mieszkanie, a jak pojdziemy na swoje napenwo bedzie wanna

Do góry