reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poradnik pielęgnacji dziecka

reklama
Netka, a może to po prostu od suchego powietrza w domu? Przecież mamy sezon grzewczy, więc i fruwają różne fraki, roztocza, kurze + suche powietrze, sami czasem zakaszlemy od takiego miksu.
Dawaj znać jak się sytuacja rozwija!

Netka- a może to ze splywającego dogardła kataru. Adaś nie miał jeszcze kaszlu, ale często ma katar i jak ma trochę przytkany nos albo jak leży to właśnie odkaszluje to co mu spływa do gardła.

U nas tez jak jest katar to jest kaszel od katarku splywajacego, nie jest on jakis mega wielki i czesty ale jest.

teraz obecnie mamy taki typowo chorobowy niestety, mokry, odrywajacy sie i podajemy flavamed.

Ze sprawdzonych syropkow to dobry jest drosetux

Młodego kąpie M i mu wtedy ściąga choc czasem i ja tez to robię gdy go kąpie. Ostatnio dr na szczepieniu powiedziała ze ma bardzo ładnie tam :-);-) chyba wlasnie chodziło o to ze napletek ładnie schodzi.
A ja głupi nieraz na M krzyczalam ze mu za mocno to robi, ze go na pewno boli i wtedy usłyszałam " a co Ty możesz o tym wiedzieć?"
W sumie racja :-) wiec wiecej uwagi mu nie zwracam.

reklama
Do góry