reklama
kota-behemota
Q & H team
Netka, a może to po prostu od suchego powietrza w domu? Przecież mamy sezon grzewczy, więc i fruwają różne fraki, roztocza, kurze + suche powietrze, sami czasem zakaszlemy od takiego miksu.
Dawaj znać jak się sytuacja rozwija!
Dawaj znać jak się sytuacja rozwija!
U nas tez jak jest katar to jest kaszel od katarku splywajacego, nie jest on jakis mega wielki i czesty ale jest.
teraz obecnie mamy taki typowo chorobowy niestety, mokry, odrywajacy sie i podajemy flavamed.
Ze sprawdzonych syropkow to dobry jest drosetux
teraz obecnie mamy taki typowo chorobowy niestety, mokry, odrywajacy sie i podajemy flavamed.
Ze sprawdzonych syropkow to dobry jest drosetux
kota-behemota
Q & H team
małe pytanie do mam chłopców: ściągacie swoim synom napletek podczas kąpieli? sprawdzacie jakoś, czy wszystko ok, czy nie ma stulejki?
inka85
Mamusia Aleksego
Młodego kąpie M i mu wtedy ściąga choc czasem i ja tez to robię gdy go kąpie. Ostatnio dr na szczepieniu powiedziała ze ma bardzo ładnie tam :-);-) chyba wlasnie chodziło o to ze napletek ładnie schodzi.
A ja głupi nieraz na M krzyczalam ze mu za mocno to robi, ze go na pewno boli i wtedy usłyszałam " a co Ty możesz o tym wiedzieć?"
W sumie racja :-) wiec wiecej uwagi mu nie zwracam.
A ja głupi nieraz na M krzyczalam ze mu za mocno to robi, ze go na pewno boli i wtedy usłyszałam " a co Ty możesz o tym wiedzieć?"
W sumie racja :-) wiec wiecej uwagi mu nie zwracam.
reklama