reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poradnik Mamuśki

Dziś u nas dzień marudy....póki co .

asiaciur i inne mamy niezadowolone z laktatorów......Ja już wcześniej pisałam nie wierzę w to urządzenie !!!!! Ściągasz 30 ml , masz schizy, że mało, że nie dasz rady a jak zważysz malucha to przybiera......do d*** z takim czymś. Sama to przeszłam a mimo to kupiłam znów laktator.....1 raz użyłam i póki co nie wiem czy jeszcze użyję......za jakiś czas sprzedam prawie nowy :baffled:

Uciekam prasować - muszę korzystać bo Marudek zasnął.

reklama
u nas też pojawiają się krostki z takim białym czubkiem ale znikają same. myślałam że to od mleka ale jednak nie bo nie pije a krostki są ;-)

tfu tfu tfu nie chce zapeszyć ale chyba znaleźliśmy coś na bączki małej stosujemy od dwóch dni i pomaga , jeszcze sie męczy ale jednak pomaga. jest to infacol nie wiem czy jest w Polsce :confused: daje się to przed każdym karmieniem. mam nadzieje że nie będzie się już tak męczyć. dzisiaj położyłam ją po jedzeniu na brzuszek i zasnęła i puszcza bączki przez sen ( hura !!!! ) nie zbyt ładnie pachną :-D :-D tak zawsze się budziła z wielkim bólem i krzykiem.

Dziewczyny ile Wam schodzi MM?
U nas od soboty poszły prawie dwie paczki po 350g:szok: Mi się wydaje, że to dużo. Wiki na pewno tyle nie żarła;-)

dokładnie.. jak ona je co 2-3 godz 120 ml.. i tyje 1 kg na 3 tyg.. to tak wychodzi..700g jest w realu za 24 zł..to na tydzień powiedzmy 48 zł razy 4 tyg.. 200 zł miesięcznie :szok:

reklama
Do góry