LANA
Fanka BB :)
przyłączam się do klubu mam małych terrorystów :-(choć dziś odpukać od rana grzeczny ale jak dziś grzeczny to na bank jutro da nam w kość .Kupy dziś nie ma 4 dzień wczoraj dzwoniłam do położnej powiedziła ,że jak młody jest na cycu to do tygodnia spokojnie może się zdarzyć brak kupki -odetchnełam bo już miałam stresa .Boje sie pomyśleć jakich rozmiarów będzie ta kupa jak tyle dni nie robił .Nasz młody budzi sie w nocy na cyca co 2godź. czasami prześpi 3 a nad ranem potrafi się też budzić co godzinę,ale w nocy przynajmniej śpi i nie świruje .Preblem z zasypianiem w łóżeczku mam taki sam jak większość z was w ciągu dnia śpi w bujaczku nie ma mowy o przełożeniu do łóżeczka w nocy łóżeczko ale nad ranem już znowu bujaczekMamy problem z dużymi paznokietkami u stópek już kiedyś pisałam ,że są takie w środku a podusia od paluszka jakby nachodziła na paznokietek i tak w obu dużych paluszkach tak samo,paznokietki wywijają się ku górze.Wczoraj zauważyliśmy ,że jedna podusia u paluszka zaczerwieniona .Ortopeda mi nagle wyjechał i będzie dopiero w poniedziałek .Po kąpieli mąż zaczął odsuwać paznokieć od zrośniętej podusi aby paznokieć zaczął rosnąć prosto ale te paznokietki strasznie miękkie jakoś się udało z jedną z dugą stópką będzie za kilka dni robota ale krzyku tyle było ,że aż się poryczałam tak mi go żal było czy te nasze zabiegi coś dadzą to nie mam pojęcia.Kupiliśmy rywanol i zrobiliśmy małemu taki okład na godzinkę na tego czerwnego paluszka mam nadzieję ,że paznokieć mu się nie wrasta i nie będzie ropieć.Matko ciągle coś jak nie wysypka ,to potówki jak nie potówki to trądzik jak nie trądzik to ropiejące oczko od 3 tyg. na które nawet krople z antybiotykiem nie dają rady ,jak nie oczko to teraz paluszki -litości !!!! a do tego kolki i mega marudzonko:-(ale nikt nie mówił ,że będzie łatwo
Ostatnia edycja: