O, mnie będzie we wrześniu. To pewnie Anulek z Borysem też się przykula, będzie okazja do plotek:-).
A pewnie, że się przykulam, zobaczyć Kurczaczka na żywo - bezcenne:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, mnie będzie we wrześniu. To pewnie Anulek z Borysem też się przykula, będzie okazja do plotek:-).
nie wiedziałam o tym, a Lenka też często na boku leży..
moje dziecko 'odpukac' jeszcze ani razu nie ulalo,ostatnio tylko po herbatce raz.. i tu wlasnie kolejne pytanie do mam karmiacych MM. Dopajacie maluszki i jesli tak czy chca pic herbatki,wode? Bo moj Marcelo ani wody ani herbatki z kopru ani rumianku ;/ Jak tylko poczuje to wypluwa smoka.
a z kupka poprawilo sie o tyle,ze zrobi jedna dzienie zazwyczaj wieczorem i to taka za caly dzien,..ale w ciaz przy kazdej butli i przez sen meczy sie i cisnie.
co do bioderek to jak kladziemy na boczek to wkladam kocyk miedzy nozki.
i ktoras mamuska pytala o pas sciagajacy..ja mam,nosilam przez tydzien ale polozna doradzila zeby zaczac nosic dopiero po pologu,takze zostaly 3 tygodnie i zaczne sie 'sciagac' .. a kupilam w TK Maxx.
Kurde, przy MM dziecko musi pić..tylko jak tu wmusić w malca wodę lub herbatkę..?
Dlatego też może mieć problem z kupą..
Co do pasa, to mi mówiono, że po tygodniu (po CC) można pas założyć.