Nikos
Mama Kuby i Leny
Nikos smoczki 2! Pewnie doradzisz zmienienie na 1? Podczytuję lipcówki i tam jedna mama odciąga laktatorem i daje w butli, bo mały cycka nie chce do tego nie mogę doprowadzić
Mój albo sobie marudzi, albo niby płacze. Jak marudzi to zostawiam i na odległość mu odpowiadam. Jak niby płacze to podchodzę, zagaduję, ponoszę, poprzytulam. Ale u mnie jak jest niby płacz, a brzuś pełny to znak, że pora spać.
U mnie dzieci zdrowe i chore wchodzą do jednej przychodni z jedną poczekalnią. Jak dla mnie to jest niepoważne.
Tzn bardziej chodziło mi o to czy to smoczek dla dzieci karmionych piersią czy zwykły. Ja mam taki:
http://www.aventtanio.pl/product-po...F631-27-Dla-noworodkow-1-dziurka-0m-mini.html
małą z niego wcina mm (wieczorem) i nigdy nie odmawiała mi ssania piersi.
Odnośnie przychodni : Właśnie ja też tak mam. Wkurzyłam się bo wcześniej byłam zapisana do przychodni, gdzie były osobne wejścia, ale lekarka beznadziejna. Przepisałam się do małej przychodni gdzie lepszy lekarz ale jedno wejście....
Już sama nie wiem co gorsze. Mój R mówi, że jak zwykle przesadzam...Już sama nie wiem.
Ostatnia edycja: