LANA
Fanka BB :)
dzięki kochane za rady podałam młodemu wczoraj ten syrop LACTULOSUM 2,5ml. według ulotki ale dostał o 11 a do 17 nic więc córa znowu poleciała do apteku na dół (bo aptekę mamy pod blokiem) i zakupiła czopki glicerynowe dałam połówkę nie mineło 5 min. a młody zaczął się prężyć i stękać nawalił całą pieluszkę :-) dziś rano jak się obudził i zjadł cycucha powtórka z rozrywki prężonko znajome na kupala i sruuu jest następna kupka znowu cała pieluszka -matko skąd w tej małej dupince jak orzeszek tyle się tego mieści młody teraz zasnął w bujaczku ale przed chwilą ruszyłam kocykiem a tam właśnie znajomy smrodek czyżby znowu kupal????najwidoczniej tak ale nie ruszam go bo śpi jak się obudzi to sprawdzimy ale na bank to kupalprodukcja uskuteczniła się na maxa za te 5 dni posuchy
myszka-Krystiano jak robił kupki codziennie miał właśnie takie jak opisujesz z takimi grudkami jak teraz robi co kilka dni to są właśnie takie gładkie ,jednolite i właśnie ciemno żółte -ja się tym nie przejmuję bo u nas to normalka więc nie masz czym martwić
myszka-Krystiano jak robił kupki codziennie miał właśnie takie jak opisujesz z takimi grudkami jak teraz robi co kilka dni to są właśnie takie gładkie ,jednolite i właśnie ciemno żółte -ja się tym nie przejmuję bo u nas to normalka więc nie masz czym martwić
Ostatnia edycja: